Szekeres Viktor

Máris filmes pletykák a Hudsonba zuhant gépről

Hollywoodot mindig is arról lehetett megismerni, hogy nagyon gyorsan reagál egyes aktualitásokra, esetleg sikeres külföldi filmekre. Nem meglepő, hogy a Hudson folyóba zuhant repülőgép kapcsán is elkezdődtek a pletykák.

S ezekkel kapcsolatban egy negatív, nemleges hír vezeti jelenleg a sort, miszerint Tom Cruise nem lesz a főszereplője a lehetséges filmnek. Valahol természetesen vicces az effélét olvasni, hiszen valószínűleg megannyi színészről és civilről el lehet mondani a fentit, de Cruise esetében akadt némi félretájékoztatás is.

Pár napja ugyanis pletykák lepték el az étert, miszerint Tom Cruise egy Entertainment Tonight-nak adott állítólagos interjúrészletben azt említette, hogy benne lenne egy film elkészítésében, hiszen maguk a történések azonnal film után kiáltanak, a hősök megérdemlik, hogy az eseményeknek krónikája szülessen. Azonban kisvártatva a pletykák kikerülése után Tom Cruise sajtósa hűtötte le a kedélyeket, miszerint a színész nem mondott ilyesmit, szó sincs semmilyen filmről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Norbi507 #11
  Milyen Harry Potter?:D Nem vágom ez most hogy jön ide xD

  Viszont ez a film ami lesz, vagy nem lesz lehet jó is! Nem muszály katasztrófafilmnek lennie, lehet pl egy akármilyen jó kis akciófilm, amiben mondjuk a végefelé csak úgy valaki belelő a levegőbe, a golyók eltalálják a repülőgépet, az meg (messziről nézve) belezuhan a folyóba :D
  (aztán a hír, hogy senki nem halt meg ...)
  Szerintem egész jó lenne :D
 • m minnifield #10

  Chesley Sullenberger - az új Harry Potter?


  amúgy ritka izgalmas lesz, vajon mi lesz a vége???
 • dzsagon #9
  Biztos jó lesz. Egy katasztrófa film, amiben nem hal meg senki. Idióták.
 • bmw #8
  Semmi ertelme....
 • blessyou #7
  és persze zuhanás közben az utasok drámája, a halál közelségének hatására való megvilágosodásuk, legalább 10 utas szemszögéből.
 • Etinger #6
  Körübelül.. Lol xD
 • Szolnokboy1 #5
  egyszerű, ezt akár egy 4 órás epikus történetetté is kerekíthetik. Az első fél órában a pilóta nagyapjától indulunk, helyszín Howard Hughes garázsa. Szemtanúi lehetünk tivornyáinak és alkoholizmusának is, csak a dráma kedvéért. A következő 40 percben a pilóta apja a főhős, aki pszichésen sérült egy gyerekkori trauma (a fejére esett egy modellrepülő) miatt, megerőszakol egy nőt, 9 hónap múlva így születik meg a pilóta. A következő 2 és fél órás etapban a pilóta életét követhetjük nyomon, a film közepén, amolyan csúcspontként, lassított felvételben, különleges effektekkel megtámogatva megissza a reggeli kávéját. Párhuzamos szálon a madárraj családot látjuk (CGI, beszélnek is!), ahol szerelmek és intrikák váltják egymást. A repülő leszáll a folyóra, kimentik az utasokat, kb 10 perc, a nagyobb hatás kedvéért magát a leszállást nem mutatják. A nagy fináléban a pilóta beszédét látjuk, tisztelgésképpen ezt nem színészek játszák, hanem az eredeti archív képsorok kerülnek bemutatásra. végefőcím. stáblista végén a bónusz jelenetben a hős pilóta már a duna fölött repül, majd hirtelen váltással a kamera egy csapat sebesen repülő erdeizsoltot mutat. további stáblista, amiben a rajongók a "to be continued" üzenetet fedezik fel, kódolt formában.

  még egy jó szereposztás kéne, de sztem jó lesz! :)
 • Etinger #4
  Pont tegnap jutott az eszembe :)
 • Szefmester #3
  előzmények a pilóta, az utasok, és a madarak szemszögéből.. és tessék máris fél órás:D