Ötvös Tibor

200 millióba kerül a Lost Planet film?

A Capcom bejelentése szerint egy legsikeresebb játékuk, a Lost Planet filmadaptációja valahol 150-200 millió dollárba fog fájni a cégnek. De talán a Prince of Persia mellett még mindig ez a projekt van a legjobb kezekben.

Már korábban is beszámoltunk róla, miszerint a Capcom számos sikerjátékából készül film. A kaptár: Bioterror már hazánkban is kapható DVD-n, a Devil May Cry, a Dead Rising és az Onimusha mély hallgatásban készülget, a második Street Fighter film pedig hamarosan a mozikba kerül. Ma azonban a Lost Planet mozifilmről érkezett pár adat.



"Ha már a Lost Planet szóba került, akkor megemlíteném, hogy a büdzsé valahol 150 és 200 millió dollár között lesz" - kezdte Toshihiro Tokumaru, a Capcom egyik vezetője. "A Pókember producere, Avi Arad vezeti a projektet. A játékban sajnos nem mindig sikerül minden történeti szálat lezárnunk, ám a filmben kevesebb karakterre összpontosítunk majd, de azok története kerek egészet alkot."

A Lost Planet bemutatójának dátuma még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #15
    Remélem valami oltári jó kis film fog készülni belőle.
  • rudymester #14
    30-40 ember... Néztél te már játék végén stáblistát? Sok designer, programozók, hangtechnikusok, szinronhangok, tesztelők és még "páran" akik ezt az egészet egybentartják.

    A hírhez hozzászólva: szeretem az LO világát, remélem nem rontják el a filmet. Szerencsére nem Uwe Boll lesz a rendező... :D
  • scagnetti #13
    Én azért említettem a Silent Hill-t, mert számomra az az egyetlen film, ami majdhogynem tökéletesen visszadta a játék hangulatát. Ezzel ellentétben kár összehasonlítani a Resi filmekkel. Mortal Kombat? Ugyan már!!! Abból eleve kár volt filmet csinálni. Nevetséges az egész. Már akkoriban sem tetszett. Inkább készült gyerekeknek mint felnőtteknek. Nem beszélve a B színészekről. Persze egy ilyen filmben nem az a lényeg szokták mondani, pedig igen is számít.
    Tomb Réder-t meg megint nem érdemes említeni. Angi Joli miatt kaszált annyit amennyit.Amúgy meg kalap szar az egész. Nem is csoda hogy nem vállalta el a harmadik részt.
  • Sliderx #12
    Jajjj, inkább meg se szólaltál volna. Látszik, hogy warezfilmeken nevelkedtél és nem nézel extrákat. Ajánlom figyelmedbe, mert abból kiderül milyen hatalmas munka egy fantasy,sci-fi de akár egy egyszerűbb film elkészítése is. Vagdalkozni lehet, hogy "csak" 2 órás, mert a mögötte lévő munkát nem látod.
  • winnie #11
    " Nem sok játék van amiből sikerfilmet forgattak. Per pillanat most csak a Silent Hill jut eszembe, amiről tudom, hogy sikeres lett. Azt jól össze is rakták."

    tomb raider, rémlik?:) a silent hill nem lett különösebben sikeres, elég rétegműfaj - nem is jött a folytatás. a TR mellett még a mortal kombat volt siker és a resident evil-filmek.
  • winnie #10
    "egy játékot hány ember készít? 30?40 ... egy filmet? 100-200"

    mi vagyunk buták?

    huhh, te nagyon el vagy tévedve. láttál már filmes stáblistát? egy lost planet-filmben több mint 1000 munkája lesz benne. alsó hangon. egy játékban is mocsok sok ember vesz részt, tessék tanuéni az olyan fogalmakat, mint az outsourcing.
  • scagnetti #9
    Kihagytad azt a részt hogy: drága színészek, marketing, a helyszíneken lévő logisztika, meg még ki tudja hogy mi minden.
    Egyébként igazad van. Főleg egy ilyen méretű produkciónál könnyen belebukhatnak. Nem sok játék van amiből sikerfilmet forgattak. Per pillanat most csak a Silent Hill jut eszembe, amiről tudom, hogy sikeres lett. Azt jól össze is rakták.
  • VRSDM #8
    egy játékot hány ember készít? 30?40 ... egy filmet? 100-200? ha nem több. picit többfelé kell osztani a gázsit...

    ja és mi kell egy játékhoz? 40okos ember, meg 40okos számítógép. onnantól mindent ami kell megírják. elkészítik. lemodellezik. rajzolják stb.

    ja és mi kell egy filmhez? 200okos ember, rengeteg helíszín, megannyi jelmez, megannyi díszlet, megannyi kamera - fény - látvány. és akkor még rájön a 40okos ember a 40okos számítógépével mert ugye az utómunkákat el kell végezni...

    buták vagytok na.
  • zola2000 #7
    Jó, de akkor is 150millió, és ez csak egy kétórás videó, nem egy valamennyire interaktív világ, mint a videojátékban. Az a durva, hogy még annó a gta4nél volt ilyen hír, hogy 100millió dolláros költségvetéssel rekorder, a ShenMue került 70millióba, a ShenMue2 80ba. Erre egy sima film kerül 200ba Pfff
  • 5i #6
    A Lost Planet nagyon is jó akciójáték. Sajnos a filmadaptációk nem sikerülnek túl jól.