Szekeres Viktor

Még idén moziba kerülhet a Belső ember 2.

2006 egyik legkellemesebb meglepetése volt az Inside Man (A belső ember), mely remekül megmutatta, hogy eredeti történeteket is el lehet adni a közönségnek, még akkor is, ha mindenki feldolgozások és folytatásfilmek lázában ég.

A Belső ember 2. produkciójának előkészülete meglehetősen gyorsan halad, így akár egy késő nyári, őszi premier is lehetséges, hiszen még bővek akadnak bevehető lyukak az amerikai mozis premiernaptárban. Ami talán a legfontosabb, hogy az előző rész főszereplői (Denzel Washinghton, Jodie Foster és Clive Owen) vissza fognak térni.

Az viszont meglepetés, hogy Russell Gerwitz forgatókönyvíró történetét a stúdió kidobta, így a szkriptet nem az eredeti filmet jegyző Gerwitz, hanem Terry George (Hotel Ruanda) fogja írni, így valószínűleg a tervezett New York-i gyémántrablásos sztorira is keresztet lehet vetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    jé, és ebben egyetértünk.

    ez hasonlít a "nincs ötletük hollywoodban" baromságra, holott a folytatás épp azt jelenti, hogy van ötlet. minden eredeti filmet meg lehet folytatásnak, mint ahogy minden folytatást meg lehet "eredeti" filmnek csinálni, csak lecserélik a karakterek neveit (kis túlzással). az új james bond film is futhatott volna randomjózsi visszavág címmel, a cím, csak mint márkanév van jelen, ami az eladásokat segíti.
  • Loverman #1
    annyira vicces ez az eredeti film-folytatásfilm ellentételezés... a folytatásfilm nem egy eredetinek a folytatása? és egyébként attól hogy folytatás, eredeti dolgok vannak benne nem? lol