Szekeres Viktor

Újabb képregényből lehet sorozat

Ahhoz képest, hogy milyen szinten tombol a szuperhős-hisztéria a mozikban, a tévéképernyőn ennek nem sok nyomát látni, mert bár Superman fiatalkori kalandjai hovatovább a kilencedik szezonjánál tartanak, de a többiek illegalitásba vonultak.

Pedig a régi szép időkben még volt Hulk, Batman és Wonder Woman-sorozat is, mostanság a nézőnek saját kútfőből előpattanó Hősökkel kell beérnie - de sajnos utóbbi esetében is meglehetősen valószínűtlennek tűnik annak a 8 évadnak az elérése, amit a Smallville letudott.

Akárcsak a Smallville, vagy a pár éve dicstelen véget ért Birds of Prey, az előkészületben lévő Human Target is a DC-kéregénykiadó gyermeke. A Fox csatornára tervezett sorozatot Jonathan Steinberg, a Jericho egyik írója próbálja meg képernyőre álmodni McG producer gondoskodó kezei alatt. Az itthon is sokak által kedvelt történet Christopher Chance-ről szól, aki egyszerre magánnyomozó és testőr, klienseit személyesíti meg, hogy így akadályozza meg azok likvidálását - innen is a neve, a Human Target, vagyis az Emberi Célpont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • FefeeX #6
  Hopp bocsi, már látom a 9est is :) L-nézést :P
  (mondjuk a szövegértéses még mindig áll, a hovatovább azt jelenti a mondatban, amit a már-már jelentene...)
 • FefeeX #5
  Itt senki nem írta azt hogy a SV a 9. szezonnál tart, csak azt hogy a 8-ikat letudta... A forgatás nem tudom hol tart, de ez a kijelentés lehet igaz, és nem jelenti azt hogy már forgatják a 9est...

  Egyesek szövegértésével is gond van úgy látom :P
 • smaszi #4
  "honnan veszed, hogy a 9.-nél tart?:O "

  Onnan, h. ő SzV.....
 • winnie #3
  honnan veszed, hogy a 9.-nél tart?:O
 • MoToX #2
  a Smallville a kilencedik szezonjánál tart? majd ha a CW úgy dönt hogy folytatni akarja a sorozat gyártását esetleg. de még nem
 • nessboth #1
  Ebből már csináltak sorozatot, nem?!