Ötvös Tibor

Kevin James áll az első helyen

Meglepetésre a Férjek gyöngye, Kevin James legújabb vígjátéka lett a hétvége legnézettebb filmje. Az Adam Sandler produceri felügyelete mellett készített Paul Blart: Mall Cop már premierje három napja alatt visszahozta a ráfordított büdzsét.

A 26 milliós előállítási és a maximum 5 milliós marketing mellett a 33,8 milliós nyitány több, mint kielégítő. Főleg úgy, hogy Kevin James először alakít főszerepet úgy, hogy nincs mellette egy Will Smith vagy Adam Sandler kaliberű húzónév. A helyzet az, hogy akár a 60 milliót is elérheti a film, ami szép kezdet lenne James szóló karrierjében.


Taken

A Gran Torino csak a második, de elhanyagolható, 24%-os visszaesése mellett is 22,2 milliót szedett ezúttal össze. Jelenleg 73,2 milliós bevételnél tart, szóval a 100 milliós határ átlépése valószínű még januárban megtörténik. És mindössze 26 millióba került. Újabb gratuláció, Mr. Eastwood.

A My Bloody Valentine 3-D a harmadik helyen kezdett 21,9 millióval. Sajnos a büdzsét nem ismerjük, így nem lehet tudni, mennyire örülnek most a Lionsgate fejesei. Érdemes még kiemelni a Defiance felkapaszkodását. Az Edward Zwick rendezésében Daniel Craig főszereplésével bemutatott film a vászonszám növelésének hatására 13.401%-os növekedést produkált, ami elképesztően nagy szám. Mondjuk még így is csak 9,5 milliónál tartanak a bevételei, szóval Amerikában nem fogja behozni a 35 milliós büdzsét.

A héten aztán lesz miből válogatnia az amerikai filmrajongóknak. Az Amusement három nő menekülését mutatja be egy sorozatgyilkos elől. Az Elhagyott szoba 2 az első rész előzményeit, a legelső gyilkosságot mutatja be. Az Underworld: A vérfarkasok lázadása nem szorul különösebb bemutatásra, ahogy a Che sem. Utóbbit két részben mutatják be az amerikai mozik.


Outlander

Lássuk az "ismeretleneket". Liam Neeson egyik legjobb filmje, a Taken is a héten kerül a mozikba. Neeson egy visszavonult ügynököt alakít, akinek 96 órája maradt arra, hogy elrabolt lányát megtalálja. Az Inkheart a mostanában eléggé kockázatos fantasy kategóriában indul Brendan Fraser főszereplésével. A Killshot lehet a hét titkos esélyese, hiszen olyan nevek szerepelnek a produkcióban, mint Quentin Tarantino, Thomas Jane, Diana Lane vagy Mickey Rourke. A Donkey Punch egy tinithriller, melyben fiatalok egy luxushajón kénytelen megküzdeni a túlélésért.

A végére maradt Jim Caviezel és Ron Pearlman közös filmje, az Outlander, melyben egy viking törzs és egy űrből érkezett vadász kénytelen szembeszegülni egy idegen sárkánnyal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #10
    Magyarországon nem igy irják,de oda se neki:D Hanem pl. ...Kevin James (Férjek Gyöngye) legújabb....etc
  • FefeeX #9
    "A Donkey Punch egy tinithriller, melyben fiatalok egy luxushajón kénytelen megküzdeni a túlélésért."

    ez jó mondat lett... :)
  • PrisonMan #8
    Itt nem a sorozatra gondol: szóval nem a sorozat Férjek gyöngye lett a legnézettebb film, hanem a csávónak aki a férjek gyöngye, az ő filmje lett az első :)
  • Wittgen #7
    Ez az Outlander jónak ígérkezik.

    Nézzétek meg ezt a linket: http://teaser-trailer.com/2008/07/outlander-trailer.html
  • 0Speed0 #6
    Amúgy tényleg rosszul van megfogalmazva...
  • berserk87 #5
    "Az Adam Sandler produceri felügyelete mellett készített Paul Blart: Mall Cop már premierje három napja alatt visszahozta a ráfordított büdzsét."

    Elnézést kérek! Félreértettem.
  • berserk87 #4
    "Meglepetésre a Férjek gyöngye, Kevin James legújabb vígjátéka lett a hétvége legnézettebb filmje."

    Ezt nem írta el Ötvös Tibor? Én úgy tudom, hogy a Férjek Gyöngye Kevin Jamesnek egy korábbi vígjátéksorozata. Szerintem a Paul Blart: Mall Cop-ot akarta írni és elírta véletlenül, de lehet hogy tévedek.
  • winnie #3
    úgy hogy nemzetközi koprodukcióról, európai gyártású filmről van szó, ami most kapta csak meg az amerikai premiert.
  • r4pid #2
    Taken nagyon tetszett, ahhoz képest h nem hallottam róla szinte semmit, meglepődtem milyen jó film volt. Viszont hogy hogy csak most kerül moziba amikor már v fél éve kint van 1080p-s minőségben?
  • Etinger #1
    Eleinte is mehetett volna nagyobb vászonszámmal az Eastwood film szerintem....