Ötvös Tibor

Újabb Crank 2 - High Voltage trailer

Megérkezett egy újabb előzetes a hamarosan mozikba kerülő Felpörgetve folytatásából. A Crank 2 - High Voltage ott folytatja, ahol az elődje befejezte. Chev Chelios lezuhant, ám egy csapat kilopja a szívét, amit hősünk szeretne visszakapni.

A Crank - Felpörgetve egy igazi "ereszd el a hajam" film volt, melyben a sztori nem igazán számított, inkább a féktelen akción volt a hangsúly. Nos, a jelek szerint a folytatásban sem lesz másként. Elsőre az ember kissé furán pislogott, mikor a Felpörgetve 2 először felmerült, hiszen Chev Chelios egy helikopterből zuhan alá az első rész végén, ám mint kiderült, számára nincs lehetetlen.


Ezúttal azonban nem egy méreg jut be a szervezetébe, hanem a szíve távozik onnan és helyére egy olyan szerkezet kerül, melyet időnként elektromossággal kell feltölteni, különben leáll. Chev persze nem sokat kérdez, hanem magához térvén rögtön elindul szíve után.

A Crank 2 - High Voltage április 17-én debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SRobert #14
    hisz az első vérkomoly volt...
  • VrZol #13
    Hát azért a Crank 2 -től senki ne várjon már tartalmas szórakozást. Megy lő,öl vége lesz. Bagatel is lenne a filmtől sokat várni azok után,hogy úgy kezdődik,hogy stathemet fellapátolják és bedobják a szemetes kocsi rakterébe,majd utána megpróbálják eladni a szerveit. Én azt hittem sírok,amikor megnéztem a trailert. Az meg,hogy arról szól,hogy próbálja visszaszerezni a szivét,amit már eladtak az külön komédia:D Műszívvel rohangál és folyton magába vezeti az áramot. Kész:D
  • noki2 #12
    Tipikus bmw-s,
  • bmw #11
    Hat jobb filmekben is jatszhatna. Nem igaz, hogy csak ilyen szar...kat vallal el.
  • smaszi #10
    Ennél agyatlanabb már nem is lehetne...azért várjuk...
  • otrosinka #9
    na, agyatlanverekedősstatamos........................................kell
  • torcipepe #8
    tetszik, várós
  • Péntek #7
    Hát, ebben a trailerben éppenhogy volt linkin park:) Szóval zene kipipálva, sztem.
  • Péntek #6
    De, már az első részben is ott volt, ajánlgatta az orrspray-t adrenalin helyett :)
  • PokerFace #5
    Nagyon szeretem Stathamet, meg a filmjeit is, bár a Crank pont nem tetszett annyira, igaz kétszer megnéztem azt is , de erre tuti megyek moziba, ha lesz a környéken valamelyik moziba, ja és mellesleg, de az Chester volt, és remélem több szerepe lesz mitn az előző részben, na meg persze vmelyik zenéje is megszólalhatna benne.