Szekeres Viktor

A Kung Fu Pandából is tévésorozat lesz

A sikeres animációs filmek általában kiszámítható életutat futnak be, hiszen a mozis sikert követően készülhet még 1-2-3 folytatás, majd a nézői érdeklődés lankadásával a filmből általában még DVD-re készült további részeket is ki lehet préselni, olykor egy-egy mellékszereplő segítségével, majd az evolúció végső állomása a tévésorozat.

A minap megírtuk, hogy a Madagaszkárból készült tévésorozatot márciusban mutatják be Amerikában, most pedig arról adhatunk hírt, hogy a Nickelodeon újabb Dreamworks-animáció tévére adaptálásának jogait vette meg.


Igen, az idei, hatalmas sikerül Kung Fu Pandáról van szó, mely valószínűleg jövőre, 26 televíziós epizóddal fog érkezni a gyerekcsatornára. A sorozat Póra fog egyébként koncentrálni, s az Ötök csak vendégszerepben fognak megjelenni. A Po-széria természetesen nem befolyásolja a 2011-es mozis premierre tervezett Kung Fu Panda 2 munkálatait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #5
    Hát igen a Wall-E -nél már néha-néha elhittem, h. élnek a szereplők...

    Na de ez...mindegy, "egyszernézősnek" azért jó volt...
  • diablo1336 #4
    jajjj shrek musical idióták. Én a kung-fu pandától pont azt vártam volna h az Ötök lezsenk a főszereplők+ jön a panda aki kitünik köztük,ehelyett a főmufti egy rugással kicsnálja őket. ratyi :S plusz nincsenek kidolgozva a karakterek. Bezzeg a wall-e bár csak több ilyen animáció lenne.
  • Ulquiorra #3
    Na ne. ezzel sikerült kicsinálni a Pandát. Nem lesz akkora újdonságereje már a második résznek a sorozat miatt
  • Etinger #2
    Ennyire azért nem volt jó... de DreamWorks.. ami.. khm.. tipikus húzás sajna tőlük :)
  • T0nk #1
    Hmmm... A Shrek például sokkal rosszabbul járt, minthogy TV sorozat lett volna belőle...