Szekeres Viktor

Újabb 26 rész a Madagaszkár pingvinjei sorozatból

A mostanság futószalagon készített animációs sorozatok változó minőségűek, átlagosan közepes szintet ütnek meg, hiszen pár remek és valamivel több csapnivaló rajzfilm mellett általában felejthetőekre emlékszünk.

A Madagaszkár is ez utóbbi csoportba tartozott, de szerencsére Hollywoodban tudják, mi a recept arra, hogy a néző pozitív emlékekkel lépjen ki egy film vetítéséről, s az emlékezetes, pár perces mellékszereplők alkalmazása a lista élén található.

A Madagaszkárt a közhelyes karakterek mellett hihetetlen kreatívan megalkotott paranoiás pingvinek tették a közepesnél jobb filmmé, nem is volt csoda, hogy a sikert meglovagolva a Dreamworks egy külön kis animációs filmet is készített róluk az első rész DVD-jére. Természetesen a karakterek tovább kiaknázásától sem zárkózott el a stúdió, így történhetett meg, hogy a Nickelodeon gyerekcsatorna megszerezte a jogokat és elkészített egy 26 részes animációs sorozatot The Penguins of Madagascar címmel, melyet tavasszal fognak bemutatni Amerikában.

S, ha mindez még nem lenne elég: az adó felbuzdulva az elkészült epizódok (szerintük) magas minőségén, felkérte a készítőket, hogy újabb 26 epizódot készítsenek a fekete-fehér madarak főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #14
    "A pingvinek karácsonya" is jól sikerült. Szerintem ezekből a 10percesekből készül a 26 rész. (Aki nem látta, az keressen rá torrent oldalakon).
  • Renátó1985 #13
    jó de ezek nem mesék nem 1 kategória
  • berc00 #12
    pingvinek voltak tényleg a legjobbak, Őmiattuk érdemes megnézni xd
  • torcipepe #11
    mondok én: GitS és Innocence.

    a második rész meg már nagyon erőltetett. addig még emészthető, míg a repülőn bohóckodnak, de landolás után "az őseink otthona" beszólás bekapcsolta az alvás funkciómat.
  • Etinger #10
    Csak a Pixar gyerekek, csak a Pixar... :D:D
  • lammaer #9
    Mi a fene, madagaszkarbol volt 2. resz?
    Lattam egy 20 perces pingvinest, de gondolom nem ez az...
  • Landro #8
    Az első bekezdést nem nagyon értem
  • Renátó1985 #7
    Szerintem is az egyik legjobb animációs film
    gyerekeknek szól nem nekünk és a gyerekek imádták ráadásul te sem untad magad halálra ha elmentél a gyerekkel a moziba
    a cikk írója meg mondjon amit akar a véleménye úgy sem számít sehol :) ahogyan az enyém sem

    kalapos mondj 1 szerinted jó animációs film címet
  • kalapos01 #6
    Így besérülni azon, hogy másnak más a véleménye:) "Nem ér bántani az én Madagaszkáromat! Hogy képzeled? Megmondalak!" Mi ez, dedó?:)

    A Madagaszkár az elmúlt idők egyik legbénábbja, tipikus "Amerika lenyom az amerikaiak torkán pár cuki állatot"-film. Bármelyik másikat felhozhattad volna, de hogy épp a gagyi Madagaszkárért rajongasz, az..., elég gáz:)

    A 4 pingvin ász, de a többi... Szerepelt még más is rajtuk kívül?

    (Nem hiszem, hogy különösebben zavartatnék magukat azért, mert 100? 1000? 10000? olvasóból 1-2 fikagép van. Ha a másik irányból nézed, akkor 98? 998? 9998? olvasó meg nem fikázik.)
  • CybeRick #5
    Hát, ha választhatnék, hogy egy Madagaszkár 3-at vagy egy KisVuk 2-őt néznék-e meg a jövőben, a Madagaszkár nyerne fényévekkel. És ebben nagy szerepe lenne a paranoiás pingvineknek is ;)