Szekeres Viktor

Hírek a Motel 3-ról

Eli Roth filmje, A Motel a premier idején meglehetősen nagy port vert fel, sokan már-már egy Fűrész-szintű sikersorozatról kezdtek beszélni, azonban az első részt követő évben mozikba került Motel 2 már sokkal enyhébb visszhanggal bírt, s nem is meglepő, hogy 2008-ban nem láthattunk harmadik Motel-filmet.

A bevételi adatok is beszédesek, melyekből lehet következtetni arra, hogy a nézőknek általánosságban nem jött be a film, hiszen míg az első rész Amerikában 47, a világ többi részén 33 millió dollárt termelt, addig a második kénytelen volt beérni egy 17+18 milliós bevételpárral.


2008-ban jó ideig csak pletykákat lehetett hallani egy esetleg harmadik epizódról, de most már biztos, hogy a Screen Gems stúdió nagy erőkkel írót keres a Hostel III-hoz, mely csakis DVD-n fog megjelenni, ami ugyan a költségvetést behatárolja, viszont szabadabb mozgásteret ad a készítőknek - természetesen korhatár szempontjából.

Scott Spiegel, aki eredetileg a harmadik rész író-rendezője lett volna, úgy tűnik, hogy csak produceri beosztást fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)