Ötvös Tibor

Mégis készül a Szellemírtók 3?

A jelek szerint mégis készül a Szellemírtók harmadik része. Legalábbis a netre frissen felkerült két kézikamerás videó erről tanúskodik, melyet a állítólag a stáb egyik tagja készített a legnagyobb titokban.

Korábban már mi is beszámoltunk a hírről, miszerint Dan Aykroyd nagyon szeretné elkészíteni egyik legnagyobb sikerének harmadik részét. A Szellemirtók aktuális részéről azóta folyamatosan érkeztek a néha egymásnak ellentmondó hírek és az egyszeri ember már nem tudta, hogy most az animációs tervezet vagy az élőszereplős filmterv nyert.



Épp ezért érdekes a most kikerült két rövid és elég rossz minőségű videó, melyről a feltöltője állítja, hogy a Szellemírtók 3 forgatásáról származik. A névtelen "kém" egy gombkamerát használva rögzítette egy taxi összezúzását valamint egy roncsokból összerakott "szellem" menetelését. Hozzátette, hogy "Igen, már forgatják és igen, a stáb egyik tagja vagyok. És nem, nem árulok el semmi részletet, mert ha rájönnek, kicsinálnak. Épp ezért beszél helyette a kis barátom."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grandegamer #19
    Ma már kiderült ,hogy csak egy citroen reklám készítése volt.
  • Mandela83 #18
    Nekem sajna nemindulnak el ezek a vidik, de jutyúbon már van pár trailer biztos nagyon király lesz
    http://www.youtube.com/watch?v=f4qoyeHNrUM
  • wolruf #17
    Faterok Motoron. Minden pálmát visz nálam :) Bár nem 2008-as, de akkor is mostani :)
  • mrzed001 #16
    Hát sorold ...
  • winnie #15
    " merthogy komédiákat már nem gyárt nyálivúúd, csak tini/buzi/fingósszarós filmeket"

    hogyne gyártana, csak nem a "tini/buzi/fingósszarós filmeket" kell nézni. 2008 különösen jó év volt komédiákból.
  • Chocho #14
    Remélem, igaz! :)
  • mrzed001 #13
    Csak remélni tudom, hogy hozni fogja az első 2 rész fergeteges humorát :) merthogy komédiákat már nem gyárt nyálivúúd, csak tini/buzi/fingósszarós filmeket
  • WinG #12
    Hehe, moderálták a másik kommentemet, de a hibásan írt Szellemirtó megmaradt. EPIKK
  • Optimus Prime #11
    Ez inkább néz ki egy Transformers filmnek. Szerintem kár lenne erőltetni egy 3. filmet, különbe is júniusban jön a játék változata, ami egyben a 3. rész is.
  • bitbandita #10
    Miért ne? Mindenki azzal jön, hogy milyen öregek már a színészek. Kérdem én: és akkor mi van? Ráadásul erre a dologra plusz gegeket is lehetne építeni szerintem, pl hogy húzzák egymást a másik trottyossága miatt, stb. Azon kívül az első 2 rész akció jelenetei se arról szóltak, ami bármilyen testi ill. fizikai felkészültséget igényeltek volna. Pedig akkor még fiatalok voltak, de most komolyan el tudja valaki képzelni (fiatalság ide vagy oda), ahogy Bill Murray Van Damme stílusú spárgázó rúgásokkal operál, miközben Harold Ramis és Dan Aykroyd shaolin sáska stílusban aprít, a feka srác meg a hátán pörög?(bocs nem ugrik be a neve). Akkor már ebből a szempontból az új Indiana Jones film 100x nevetségesebb (lehetne, de azért csak megoldották, hogy Harrison Ford ne csináljon magából hülyét. Nagyot legalábbis...) Én nagyon szeretnék egy Szellemirtók 3-at! Bár most a Battlestar Galactica folytatásán kívül semmi nem érdekel... na jó, esetleg James Cameron Avatar-ja ;)