Szekeres Viktor

A köldök nélküli fiú története tovább bonyolódik

A scifi műfaja nemcsak a mozikban, de a tévében is mostohának számít, örülünk, ha a "megtűrt" jelzőt tudjuk ráaggatni. Ha visszaemlékszünk arra, hogy még pár éve is mennyire scifisorozat volt a tévében, akkor a mostani ínség még szembetűnőbb.

Akad ugyan egy-két, esetleg öt-hat tévés scifi, de még a SciFi Channel is más műfajú sorozatokkal aratja sikereit. Talán éppen ezért nem is volt meglepő, hogy a titokzatos fiúról szóló Kyle XY az ABC Family csatornán lett sikersorozat.

A részenként 1,4 millió nézettségi átlaggal büszkélkedő Kyle XY január 12-én tér vissza harmadik szezonjára, de sajnos csak Amerikában. Nálunk a sorozat egyelőre a második évad közepén tart, s a TV2 nemsokára ismételni kezdi az egészet az első résztől kezdve, így vasárnap délutánonként a műfaj rajongóinak nem feltétlenül kell programot szervezniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kukacS3K #5
    régebben láttam pár részt, szerintem nem rosz, ha tényleg elkezdik ismételni akkor elkezdem nézni
  • grebber #4
    Hát ahogy néztem a 3. évad előzetes trailerjét kapunk egy újabb supermen sorozatot kb.
  • tarBubbles #3
    Viszont az eredeti hangja egy komoly srácot takar, a magyar pedig egy kisfiús "dedóst". Szóval az angolról elhiszed (főleg látva a képességeit), hogy nem szabad kekeckedni vele mert ha bedurvul akkor itt biz bajok lehetnek (még ha Kyle egy kedves jószándékú srác).
  • menpe #2
    Én is szinkronnal néztem, amíg volt. Kyle-hoz szvsz jobban illik a kicsit magasabb hang, angolban mintha barlangból dumálna.
  • FefeeX #1
    Szerencsére ezt már tegnap délelőtt tudtam, de azért köszönjük a hírt. Én sci-fi rajongó vagyok és szeretem ezt is, így már nagyon vártam a folytatást... Mondjuk ez pont egy olyan sorozat, ami szinkronnal szerintem jobb lett mint eredeti hanggal (némely embernek eredetileg elég gnóm hangja van)