Szekeres Viktor

Húzós Ninja Assassin-videó

James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül.

Az egyáltalán nem rossz, de már az előzetesek alapján lehordott Speed Racer - Totál turbóval hatalmasat bukó Wachowski-duó idén a Ninja Assassinnal próbálja a látványra vevők kezét a pénztárcájukhoz közelíteni. A testvérek előző rendezését ismerőknek ráadásul a főszereplő Raizo is ismerős lehet, hiszen az őt alakító koreai popsztár, Rain, a Speed Racerben is játszott. (A film egyik rosszfiúja ráadásul Sho Kosugi lesz, a fekete ninja a Nindzsa színre lépből és még sok másik alapfilmből.)


A mellékelt videó alapján leszűrhető, hogy Rain alapos kiképzésben részesült a berlini forgatás előtt, s maga a Ninja Assassin is elég látványosnak ígérkezik. A történet egyébként a földkerekség egyik legveszedelmesebb bérgyilkosáról fog szólni, akit a mitikus eredetű Ozonu klán foglalkoztat. Viszont barátai levadászása miatt még a leghűségesebb katona is képes munkaadója ellen fordulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norbi507 #10
    Elég látványos lesz a film :P

    Ez a film nincs kapcsolatban az Assasins Creed játékkal? :D
  • Alfa Of NS #9
    Hát legalább megdolgoznak a fiuk a pénzükért
  • menpe #8
    Az a baj, hogy animét nézni nem japánul az olyan, mint cigizni tűz nélkül: elrághatod, de az élmény valahogy más :) Itthon pedig egy feliratos műsorról pár mp alatt elkapcsolna egy győzike meg mónika fan. Tisztelet a kivételnek.
  • zola2000 #7
    Pfff több olyan amerikai film megy a magyar mozikban aminek a címében ott van a ninja szó mint ahány anime/japán film összesen, és ez a tvben is így van kivéve animax. Azért én kíváncsi lennék ha pl az rtl főműsoridőben beadna egy jófajta animét, az mennyi nézőt vonzana, vagy a "disznók elé gyöngyöt" tipikus esete történne. Habár a kis vukot is megnézték több mint egy millóan, pedig én még annál rosszabb cg mozit még életemben nem láttam...
  • kozik #6
    a komoly ninjutsu-sok állatok. engem pár év aktív karate után egy felesúlyban levő haver álmos, lassú mozdulatokkal (joviális mosollyal) szép sorban, nagyon lágyan hónaljon, ágyékon, torkon (meg amit nem vettem észre) érintett, pedig én kezdtem meglepetésszerűen ökörködni vele. aztán megdicsért, hogy szépen mozgok. anyád :D
    a videó meg tetszik, egy filmbe ez kell, nem az, hogy ne is értsd, melyik apró csavarástól/érintéstől esnek össze a rosszfiúk.
  • isthun #5
    Tényleg jól nyomják a srácok,még ezek a próbák is elég látványosak!Ez a Cross-fit (lehet,hogy szarul írom-bocsánat) szerű edzés is egyre népszerűbb manapság... De,azért ez nem ninjutsu!Az nem ennyire látványos,ugrálós,stb.(ki lehet próbálni pl.szegeden is)-de hát ez Hollywood! Nálunk mikor vetítik?
  • Dambrush #4
    nekem feltűntek tipkusan freerunos elemek is (palmspin, palmflip, wallfront, aerialteist) szóval szerintem voltak ott olyanok is akik konyítanak ezekhez a dolgokhoz... én a team tempestre tippelnék, az tűnik logikusnak, ők los angelesiek... egyébként a team ryukot kenterbe verik. xD
    az egyik ember kísértetiesen hasonlított cyrill rafalellire.. talán ő is besegített. xD
  • Herczi #3
    Hát nem egy Team Ryouko, de azért nem rossz.
  • Picizöldfül #2
    Eddig fantasztikus...hangsúlyozom EDDIG
  • menpe #1
    Szeretem az ilyen ugrálós-trükközős videókat, remélem nem b@sszák el nagyon.