Ötvös Tibor

Tovább vezet a kutyás romantika

A hétvégén alig akadt említésre éltó premierfilm, ezek közül a Daniel Craig főszereplésével készített Defiance kezdett jobban - mondjuk így is a 31. lett. A Frank Miller rendezt Spirit - A sikító város oltári bukás, alig 3 milliót szedett ezúttal össze.

A múlt héten bemutatott, képi világát tekintve erősen a Sin Cityre hajazó alkotás már csak a tizenharmadik, ráadásul közel 50%-os visszaesést produkált. Összbevétele alig 18 millió dollár, ami rendkívül gyenge eredmény. A Marley és mi továbbra is vezeti a mezőnyt és már 106 milliós bevételnél jár.


Mondjuk a siker mind Owen Wilson, mind pedig Jennifer Aniston karrierjére ráfért már, hiszen Wilson az Éjszaka a múzeumban, míg Aniston a Szakíts, ha bírsz óta nem lépte át ezt a lélektani határt. A további szereplők maradtak ugyanazon a helyen, egyedül a Spirit - A sikító város helyett lépett be a Slumdog Millionaire a Top 10-be.

A héten is mindössze három említésre érdemes film kerül az amerikai mozikba. A The Unborn a horror műfajában próbál valami újat mutatni, a Pillangó-hatás harmadik része megpróbálja kijavítani a második rész okozta csorbát, míg a Bride Wars Anne Hathaway és Kate Hudson közös vígjátéka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Mondjuk ez igaz! Csak valahogy én is több helyről (internet, ismerősök) negatív véleményeket kaptam, már előre.. és valahogy én is úgy éreztem, nem lesz egy kasszarobbantó :)
  • winnie #3
    nem hiszem, hogy előre borítékolható lett volna. a sin city és a 300 siker volt (frank miller, ugyebár), a spirit pedig alapvetés a képregények között. a hype mgvolt, de a rossz vélemények kinyírták a filmet.
  • PrisonMan #2
    Ööö... Nem?
  • Etinger #1
    3 milliói "csak" 50%-os visszaesés.. az szép :D Akkor előző 7en a 6 millióra se lehettek túl büszkék. Bár ez a bukta előre borítékolható volt. Kb mint a Megtorló 2. Ezt a stúdiók nem érzik meg?