Szekeres Viktor

Itt az Elhagyott szoba 2. előzetese

Antal Nimród első amerikai filmje, az Elhagyott szoba Amerikában szolidan szerepelt a jegypénztáraknál (a stúdió azonnal kérte is a következő filmet a rendezőtől), azonban itthon hiába a Kontroll hatalmas sikere, az új film nem nagyon érdekelte a nézőket, pedig tudjuk, általában még a szemetet is el lehet adni az "XY rendezőjének új filmje" címkével.

Az Elhagyott szoba (Vacancy) olyannyira jól teljesített DVD-n és a kölcsönzőkben (magasan túlszárnyalta a mozis bevételeket), hogy a producereknek nyilvánvalónak tűnt, hogy a közönség kiéhezett egy esetleges folytatásra, amellyel nem is vacakoltak sokat, hiszen 2009 első heteiben már a boltok polcaira is kerül a Vacancy 2: The First Cut, vagyis az Elhagyott szoba 2.: Az első vágás.


A cím alapján ki is lehet következtetni, hogy miről szólhat a második rész, de a mellékelt előzetes is azonnal rávezeti a nézőt először arra, hogy melyik film folytatásáról van szó (manapság ez a trend, az előzetest régi filmrészletekkel indítani) - de ez szükséges is, hiszen az új részben nem fogunk ismerős arcot látni.

Ennek persze az az oka, hogy a történet szerint a rendőrség lefoglalja a motelben talált videókazettákat, melyek alapján sikerül rekonstruálni az első gyilkosságot, illetve az arra tett kísérletet (nem tudjuk, mi lesz a meglepő végkifejlet.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #9
    No ez csudálatos,de már az első rész sem volt semmi extra semmi durranás egy tök hétköznapi thriller (NEM, NEM HORROR) semmimás...
    Most csináltak egy folytatást ami gyk az előzmények egyik....Ha jólemléxem 200 videót csináltak a gyilkosok,ez az első.....Remélhetőleg akkor még vagy 20 rész lesz ebből a csodálatos filmből....
  • Narxis #8
    De kocka vagy.
  • Dave0092 #7
    nem vagyok kocka. Akkor megvárom a rendes bolti változatot
  • berserk87 #6
    "Antal Nimród első amerikai filmje, az Elhagyott szoba Amerikában szolidan szerepelt a jegypénztáraknál (a stúdió azonnal kérte is a következő filmet a rendezőtől)"

    Ebből arra lehet következtetni szerintem, hogy a második részt is Antal Nimród rendezte, pedig Eric Bross volt aki elkövette ezt a filmet.
  • MiZo81 #5
    Azt ugye tudod, mit jelent a DVDscr? Az az újságíróknak, tesztközönségnek bemutatott változata a filmnek, ami az internetnek hála gyorsan kikerülhet, és az olyan kockák, mint te meg én megnézhetjük hamar. :)

    De a film rendes, bolti DVD változata csak most jelenik meg.
    Azaz eddig nem írhatták, hogy megjelenik a film, mivel edddig csak kalózváltozat volt. Ha nem lenne elterjedve a letöltés, csak most értesülnél te is a filmről. :)
  • Dave0092 #4
    Hát ez elég régi hír lehet, mert rákerestem a MAG-on, és kiadott egy DVDSCR-s torrentet amit 2008.11.22-én tettek fel! most meg január van és ugy lett megirva ez a hir, mintha valami nagy ujdonság lenne, énmeg elis hittem...
  • Sadun Tryst #3
    hát ez így nekem se jön be.
    tulajdonképpen 1 tinihorrort csináltak az egészből...
  • dzsagon #2
    Mi értelme van végignézni ugyanazt még egyszer csak más szereplőkkel? Még ha pornó volna megérteném :)
  • bertino #1