Szekeres Viktor

Itt a Boogeyman 3 előzetes

Mostanság egyre nagyobb a divatja a DVD-re kihozott harmadik epizódoknak, hiszen a Mezsgye 3. és az Átok 3. után, de még a Pillangó-hatás 3. előtt, a Boogeyman 3. is meg fog jelenni.

Az a Boogeyman 3., melyet egyelőre még csak horrorfesztiválokon mutattak be, de az előzetese már jó ideje borzolja a kedélyeket a videómegosztókon. Elnézve a trailert, ismét csak tapsolhatunk a Tesco-gazdaságos megoldásnak, hiszen az eleve nagyon rövid promónak több mint felét töltik meg az első és második rész képeivel.


Amellett viszont ne menjünk el, hogy meglehetősen fura pályát futott be a Boogeyman, hiszen annak idején 2005-ben az általunk irdatlan módon lehordott horror nagyon is sikeres volt a mozikban, hiszen csak Amerikában 46 millió dollár bevételt produkált a mozikban a Sam Raimi bábáskodása mellett készült film. Mondhatjuk, hogy ennél jóval kevesebb bevételű filmek esetében is készült már folytatás, azonban a Boogeyman 2, más szereplőkkel, de a mitológia meghagyásával már egyenesen DVD-re készült el. **** Ott azonban valamilyen szinten sikeres lehetett, hiszen, mint az előzetesből is kiderült, nyakunkon a harmadik rész - más kérdés, hogy itthon még a Boogeyman 2. sem jelent meg DVD-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • John Cena #4
    WWE-s pankrátor szerintem a főszereplő:D
  • FefeeX #3
    Jé ebben Jigsaw játszik... :) Egyébként eddig azt sem tudtam mi ez, azt hittem valami táncos film... :)
  • pzoli00 #2
    én már a 3. részt húzom lefele, mint állat
  • Ginos #1
    volt 2.része is,wow, azt hittem egy pillanatra hogy pukiman :D