Szekeres Viktor

Egy feldolgozásfilm lefújva

Nem mind arany, ami fénylik, s úgy tűnik akad olyan producer is, aki rájön, hogy az általa eltervezett remake nem éri meg, mivel nem lenne sikerre vihető. Ezúttal Michael Bay produkciós cége tért észhez.

A cég, akárcsak Robert Zemeckis Dark Castle-ja, nagyrészt horrorfeldolgozásokkal foglalatoskodik, s eddig olyan jobb-rosszabb mozik kerültek ki "istállójukból", mint az Országút fantomja, a Texasi láncfűrészes és az Amityville újrafilmje.

Legújabb tervük a Rosemary gyermekének remake-je lett volna, azonban a Platinum Dunes producere, Brad Fuller elmondta, hogy még a legjobb forgatókönyvírókkal is beszéltek, de úgy tűnik, hogy a film feldolgozhatatlan, mert nem tudtak olyan dolgot kitalálni, amivel az új több lehetne az eredeti Mia Farrow-mozinál. Úgy tűnik, hogy aki remake-elhetetlen filmet akar készíteni, annak a tökéletességre kell törekednie, mint Roman Polanski 1968-ban.

A produkciós cég ennek ellenére természetesen a Rémálom az Elm utcában újragondolását továbbra is el fogja készíteni, míg az új Péntek 13. bemutatója február 13-án lesz- sajnos az ugyancsak péntek 13-ra kiírt magyar premiert nemrég elhalasztották.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 05lampard #2
    Márc. 13 is péntekre esik, szóval no para
  • Quantumleap #1
    Felemelő hír, szeretnék még több ilyet olvasni.