Szekeres Viktor

Itt a Pillangó-hatás 3. előzetese

Bár a Pillangó-hatás csak korrekt eredményt ért el (az amerikai mozikban, mert ugye hozzánk csak DVD-n szivárgott be), a másodlagos "terjesztési" formákban (DVD, warez) tarolt, így nem is volt kétséges, hogy jönni fog a folytatás.

Az egyedüli bizonytalan tényező az volt, hogy mozis, vagy eleve DVD-re készült második részt kapunk-e, s mivel Ashton Kutchert nem különösebben érdekelte a második rész, ráadásul a sztori lezártnak volt tekinthető, így ezzel inkább nem a moziba járós réteget célozták meg, s a címből inkább egy brandet csináltak, hiszen a folytatásnak nem volt sok köze az eredeti filmhez, más színészekkel, karakterekkel készült.


A kevésbé pozitív kritikai és nézői reakciók ellenére azonban a sikert hozta magával a cím, s a stúdió nem is habozott, hogy legyártsa a 3. részt, mely a The Butterfly Effect: Revelation címet viseli, s mely a 3. After Dark Horrorfest részeként kerül pár kiválasztott moziba, hogy azután DVD-n hódítson.

A szereplők természetesen ismét csak mások lesznek, a rendezői székbe Seth Grossman ül, míg a sztorit az elsőfilmes Holly Brixnek köszönhetjük. A film egy öröklött "pillangóhatás" képességgel bíró fiúról fog szólni, aki alkalmazva azt megpróbálja megoldani középiskolás barátnőjének gyilkosságát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #12
    aki ezt rendezte, azzal 100x felíratnám a táblára, hogy:
    "a pillangó-hatásban nem a sok vér tetszett a nézőknek"
  • 05lampard #11
    Kucsér Áston kéne ide...
  • smaszi #10
    OMG...hát lehet, h. mert rosz paszban vok., de ez már tökéletesen átmegy sikítozós horror/thriller (kinek mi tetszik)-be...és azt nem komázom...:(
    2. harmatgyenge, 1x jó volt, de mint előttem is mondták: utána DELETE...
    Erre meg már úgy igazán kiváncsi sem vagyok...főleg a trailer után...
  • darXideR #9
    nekem ami rögtön szemet szúrt, hogy rettentően idegesítően sikítanak a csajok. főleg az utolsó.. annyira nem életszerű, hogy csak na xD
    1. rész nekem nagyon tetszett, a másodikra nem vagyok kiváncsi. meg erre sem
  • hiftu #8
    Én csak az 1. részt láttam, de sokáig nem tudtam, hogy 2 befejezése is van.
    Gondoltam egyszer megnézem nosztalgiából. A végén meg csak pislogtam, hogy nem is ez a vége... (Valódi pillangó hatás, ami kilépett a film keretein kivül. ) :)
  • Narxis #7
    Nekem tetszett a 2. is.
  • sznus #6
    Hát... ez NEM hiányzott az életemből. Az 1. rész nagyon jó film, kedvenceim között szerepel. A 2. részt beletekergetve néztem meg, a záróképsorok után gyorsan le is töröltem a filmet. Szörnyű volt. Egyrészt mert a első rész "neve alatt" hozták ki, remélve a sikert, hisz az első rész mindenkinek tetszett. Másrészt mert rémrossz volt a történet.
    A 3. részt meg nem csodálom, hogy az After Dark Horrorfest-en mutatták be. Tényleg kezd a vadabb vonal felé hajlani ez az egész sajnos. 1x nézős film lesz ebből, már érzem. (Mellesleg a mostani filmek 95%-a nekem 1x nézős, annyira rosszak az új filmek.)
  • LestatVenom #5
    Jah az elsőrész az alap mű, de a folytatás az valami nagyon gyenge lett. Hát amúgy ezek a folytatások kb annyit érnek mint a pite folytatásai, 1x max megnézem aztán elfelejtem.
  • Seth #4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megfojtja magát még az anyaméhben
  • berserk87 #3
    Az első résznek mi a vége mármint a rendezői változatban. Szerintem mind a két változatot láttam, de csak a befejezése más vagy más is?