Ötvös Tibor

Cruise további filmtervei

A jelek szerint Tom Cruise és az író-producer Christopher McQuarrie nagyon jól megértették egymást a Valkűr forgatásán, hiszen további három filmet készülnek közösen leforgatni.

Az első még nem biztos, ám a Flying Tigers már elég régi projekt. A legelején még Michael Mann volt az esélyes jelölt a rendezői posztra és akkor Cruise is leszerződött a főszerepre. A McQuarrie és Mason Alley által készített történet a II. Világháborúban játszódik, amikor is egy csapat önkéntes pilótát küldtek Kínába, hogy segítsenek a japánok elleni harcban.A második projektben Guillermo del Toro is szervesen részt vesz. A The Champions egy csapat kormányügynökről szól, akik egy repülőgép-katasztrófát túlélve egy ősi civilizációra bukkannak. Cruise szerepe még nem ismert a filmben. A harmadik projekt pedig a hazánkban is bemutatott 2005-ös francia Anthony Zimmer, melyben anno Sophie Marceau alakította a főszerepet.

A Turista névre átkeresztelt remake-ben Cruise partnernője Charlize Theron lesz, a rendezői székben pedig Bharat Nalluri foglalhat helyet. A hírek szerint a Spyglass a három közül a Turistát szeretné először elkészíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • emp #5
  én meg egy lotto 5-ösnek örülnék..
 • Mipi #4
  Én egy Mission Impossible folytatásnak örülnék. Nekem mindhárom rész tetszett. Bírtam az első részben Prága hangulatát.
 • Neurotoxin #3
  Csak jöjjön már végre a Valkűr, mert már nagyon elhúzták 2009. februárjáig....
 • zxr #2
  én jobban örülnék egy Top Gun 2-nek bár a Valkűr-t megnézem a többi vhogy nem izgat
 • lama king19 #1
  szép lista.