Ötvös Tibor

Szuperhős hírek

A napokban több, képregényfilmmel kapcsolatos hír is megjelent, így ezeket megpróbáljuk egy kalap alá venni. Új infókat kaptunk az új Batman filmről, az Árnyék-remake-ről és Doc Savage filmes visszatéréséről is.

Először kezdjük azzal, amivel már eddig is sokat foglalkoztunk. A Warner Bros. a Heath Ledger-féle Oscar kampány mellett azért szép lassan elkezd foglalkozni a harmadik Christopher Nolan készítette Batman-filmmel is. A rendező december 8-án kijelentette, hogy elkezdte kidolgozni a harmadik film történetét, de még nagyon messze van a végleges változattól.



Hozzátette, hogy minden eddigi, állítólagos belsős forrásból származó információk egyike sem fedi a valóságot. A Warner Bros. vezetője, Alan Horne megerősítette eme kijelentést. Hozzátette, hogy Nolan nélkül nem készítik el a harmadik részt. Jelenleg még semmi nincs kész a filmből, nincs szereposztás, nincsenek ellenségek, nincsen semmi.

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint az egyszer már megbukott Az árnyék is újra felbukkan a mozikban. Ezt most a The Spirit producere, Michael E. Usland is megerősítette, aki azt is hozzátette, hogy a Frank Miller film bemutatója után neki is kezdenek Sam Raimivel az előkészületeknek. A forgatókönyv már készen van és a producerek ki is szemeltek valakit a főszerepre. Az ő személyét azonban még mindig homály fedi.

Ugyanakkor hamarosan elkezdik a régóta húzódó Doc Savage mozit is. Usland szerint a film Savage első kalandját mutatja be, amikor is megalapítja a The Faboluos Five nevezetű csoportot. Se rendező se forgatókönyv nem áll még rendelkezésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #4
    "...Hozzátette, hogy Nolan nélkül nem készítik el a harmadik részt..." na ez a nap vicce, nagyon jót röhögtem :-D ha Nolan nem vállalta volna, nem lenne több Batman ? Hagyjuk már:-)
  • Szkifi #3
    Shadow!!
    Shadow jöhet!!! Egy kicsit még dolgoznak a háttérsztorin és akkor még akár jobb is lehet (az én szememben legalábbis), mint az Alec Baldwinos.
  • Etinger #2
    Ergó most az az új hír, hogy nincs hír? :D
  • balo88 #1
    Hmmmm, 3. Nolan-es Batman film... Jöhet! :P