Szekeres Viktor

Gyűlnek a Tron 2.0 szereplői

Az 1982-es Disney-kultklasszikus, a Tron, avagy a számítógép lázadásának feldolgozásáról/folytatásáról nemrég röppentek fel a hírek, s most már olyan státuszba jutott a produkció, hogy csatlakozó színészekről is beszámolhatunk.

Első körben a jelenleg a Doktor House-ban játszó, de azelőtt a Narancsvidékben és a The Black Donnellys-ben is feltűnő Olivia Wilde, valamint Beau Garrett szállt be a Tron 2.0-ba, melyet Joseph Kosinski fog rendezni, aki bár még nem rendezett mozifilmet, de nem csak a TR2N-t, hanem a Logan futásának újragondolását is ő fogja készíteni.

A tervek szerint az új film a 82-es eredeti következő fejezeteként fog funkcionálni, bár a stúdió egyelőre hét lakat alatt őrzi a történetet.

Egyelőre a két színész karakteréről annyi derült ki, hogy Wilde a virtuális világ egyik "munkása" lesz, aki az első részes főgonosza, a Master Control Program elleni harcba fog beszállni, míg Garrett egy szirén lesz a virtuális világban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #10
    jó ez mondjuk igaz, de akkor már nem húztak vonalat :P
  • cateran #9
    Igy van:) a grides rész volt az "aréna",de miután sikerült az egyik ellenféllel rést nyitni a falon,leléptek (ha jól emlékszem..alig 15-20 éve hogy láttam..)
  • Seth #8
    Csak a grid-en ment derékszögbe.Miután kijutottak, a filmben is normálisan kanyarodtak vele a kanyonban
  • Broafka #7
    hát ez így ritka fos szerintem, pedig a mai napig a kedvenc játékom egyike a Tron 2.0, de a LightCycle az mindig derékszögben kanyarodik, azért olyan jó, de így olyan mint egy rendes motor egy hosszú szarral a seggéből...

    nem szeretem az iylen próbálkozásokat
  • temes69 #6
    igaz. anno lightech engine-nel lett csinálva de sztem még ma is jól néz ki mert teljesen egyedi a látványvilága. a fejlődés meg sztem kva jó lett benne megoldva, mármint a programook fejlesztésére gondolok.
  • Seth #5
    A ComicCon-on bemutatott filmteaser elérhető már normális verzióban?
    erre gondolok
  • cateran #4
    A fénycikli versenyen még ma is lepetézek,annyira jól megcsinálták..:)
  • menetrend #3
    A vices inkább az hogy a Tron 2.0 már létezik.... Egy PC játék formájába ami egyenes folytatása a filmnek. Meg kell modanom, hogy mid a film mid a játék szuperül meg van csinálva, kedvenceim.
  • Loverman #2
    az a vicces hogy annak már volt egy "fél-remake"-je, mert A sziget eléggé hasonló koncepció volt.
  • chase #1
    Kb. 30 évvel az 1976-os eredeti bemutatása után láttam életemben először (és valszeg utoljára is) a Logan's Run-t és akkor az volt az első gondolatom, hogy "na ebből kellene remake-et csinálni"... és tessék :)