Szekeres Viktor

Kemény ellenfelet kap az Alkonyat 2.

Az Új hold címet viselő Twilight-folytatás viszontagságairól már írtunk, szerencsére a távozó/kidobott rendező helyére már le is szerződött az a Chris Weitz, aki a jobb sorsra érdemes Arany iránytű-sorozatot "buktatta meg", így munka híján újabb fantasy-hez kötelezte el magát.

És már arról is hírt adtunk, hogy a Summit Entertainment, hogy az új film bevételeit még 2009-ben realizáhassa, kutyafuttában szeretné elkészíteni a második részt, melynek premierjét november 20-ra tűzték ki, ami valóban meglehetősen gyors előkészítést és forgatást igényel.

Míg idén az Alkonyat a Volt című Disney-animációt kapta ellenfélül, 2009-ben az új Sherlock Holmes-filmtől próbál meg minél több nézőt elcsaklizni, bár a célközönség annyira nem egyezik, igaz az új Holmes-mozinál is a családi-kaland jelleg fog dominálni. Ami érdekesség, hogy az Új hold előtt két héttel kerül moziba a Farkasember (The Wolfman) Benicio Del Toróval, ami ugyebár egyazon lényre épít, mint az Új hold.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Szilvi79 #8
  Már több napja olvasom az Alkonyat kapcsán az igen "jóra sikerült" bejegyzéseket, asszem ez volt a végső lökés arra, hogy megkérdezzem: Viktor, olvastad egyáltalán az első vagy a második részt? Vagy csak valaki mesélt valamit nagy körvonalakban?

  Rákerestem Toro - The Wolf Man filmjére, elolvasva a szinopszist, látva a plakátot, majd olvasva a te összehasonlításod tutira nem volt meg neked a Twilight könyvsorozat egyetlen része sem, de a filmre is csak fél szemmel nézhettél. Többet leshetted a rendezőnő hibáit mint magát a történetet. Az pedig, hogy a főszereplők a "farkasemberek" lesznek... uhhh nem fárasztom magam, inkább olvasd el.

  És Isten bizony nem szoktam beszólni a helyesírás miatt, mert nálam is előfordulnak hibák, de az Új hold az mégis csak Újhold, a kettő nem ugyanazt jelenti. Nem cserélik le azt az ezüst korongot az égen egy újabbra. Becsszó!
 • uTomi #7
  Viktor kérlek Karácsonyig már ne írj újabb cikket. Akarok egy pár nyugis estét. Ez legyen a te ajándékod nekünk.:D Amúgy igen, Viktor menj pszichiáterhez.
 • winnie #6
  Az Alkonyat angol címe meg Twilight. De attól még a magyar Alkonyat.
 • mellon #5
  "Míg idén az Alkonyat a Volt című Disney-animációt kapta ellenfélül"
  Bolt
  Kíváncsi vagyok mekkorát fog durranni a második rész.
 • Johnny Maize #4
  "második részében már lesznek vérfarkasok is?" A cikkből erre lehet következtetni és nem arra, hogy "a farkasember ugyanaz, mint a vámpír"
 • Herczi #3
  Nem tudok semmit al Alkonyatról, úgyhogy lehet, hogy tévedek, de nem lehet, hogy a második részében már lesznek vérfarkasok is? Sztem az "Új Hold" jobban kapcsolódik egy farkashoz, mint egy vámpírhoz. De én csak következtetek.

  Én biztos nem az Alkonyatra ülnék be, ha e 3 film közül kéne választani.
 • kandeláber #2
  A farkasember ugyanaz, mint a vámpír? Nahát!
 • 05lampard #1
  Viktor, menj pszichiáterhez :)