Szekeres Viktor

Újabb képregény-hős kap rebootot

Vajon hányan emlékeznek az annak idején nálunk is kiadott Fantom című képregényre, annak fekete-fehér oldalaira? És a Billy Zane-es, Catherine Zeta-Jones-os filmre, mely anno, mikor még a képregény-mozik nem élték reneszánszukat, nem szerepelt túl jól a jegyeladásokat tekintve? Úgy tűnik, hogy újraéled a maszkos hős.

Ha a Denevérembernek sikerült, a Fantomnak miért ne menne? Minden csak forgatókönyv és rendező kérdése. A Sherlock Symington Productions ezt gondolván meg is szerezte a képregény jogait a The Phantom: Legacy című filmhez, melynek főhőse a lilában virító álarcos lesz, s a film napjainkban fog játszódni, nem pedig a múltban.

És, mint a címben is utaltunk rá, nem a 96-os első film folytatására kell számítani, hanem egy újrakezdésre, egy remélhetőleg új franchise megalapozására. A 87 millió dolláros költségvetésű filmet Tim Boyle írja, és az apa-fiú kapcsolatra fog koncentrálni, valamint arra, hogy mindez mit jelent a Fantomnak. Az Ausztráliába tervezett forgatás 6-9 hóap múlva kezdődhet, a kiszemelt színészekkel jelenleg is tárgyalnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Talley #6
    És a rajzfilm kinek tetszett? Nekem annál csak a rajzzal volt gondom először.
  • Seth #5
    Ez szörnyen rossz volt XD
  • Tinman #4
    Most olvasom.... lila ruhás?
    Miva'? Nemá' -.-
  • Tinman #3
    Ha erről van szó, ezt nagyon bírtam:



    Ha nem, akkor sok itt a fantom...
  • sandor8206 #2
    képregényben nagyon szerettem, története tetszik! Bár sztem nem lesz meg a hangulata a filmnek, ha a jelenben játszódik+még gagyi is lesz! Nem mintha amúgy nem lenne, de a régi időben megoldható, hogy Afrikában van egy "szellem" és űzi a gonoszokat, a sok bantuval még el is hitethető egy "legenda"!
  • xido #1
    Hányan emlékeznek,hányan emlékeznek:)..fél évente leadja valamelyik magyar tv,csak az nem látta még,akinek tv-je sincs:)