Ötvös Tibor

Vezet az Amikor megállt a Föld

A negatív kritikák ellenére is az Amikor megállt a Föld lett a hétvége legnézettebb filmje Amerikában. A Megtorló folytatása azonban csúnyán elhasalt.

De kezdjük a Keanu Reeves főszereplésével bemutatott "sci-fi" eredményeivel. A 31 milliós kezdet nem rossz, és a film megtekintése után úgy véljük, az alkotók még boldogok is lehetnek ezzel az eredménnyel. A mostani hétvégén ugyanis szinte biztos a visszaesés, a film nézői és kritikai visszajelzései is elég gyatrák. Miután világpremierről volt szó, az Amikor megállt a Föld még további 39 milliót kapart össze a többi országból és így 70 millióval kezdett. A 100 milliós összbevétel tuti meglesz, a 150 már kérdéses.


Yes Man

A Nicole Kidman és Hugh Jackman nevével fémjelzett Ausztrália továbbra sem igazán találja a közönségét Amerikában, a film eddig összesen 52 millió dollárt hozott be világszinten. Még számos helyen nem mutatták be a filmet - így hazánkban sem - de azért kérdéses az a 130 milliós büdzsé.

A múlt héten csak a nyolcadik helyen bemutatkozó Punisher: War Zone óriási bukás lett. A - nem is olyan - titokban már harmadik epizódot tervezgető Lionsgate valószínű bravúros gyorsasággal hátrál ki a franchise-ból, hiszen a film hat helyet zuhanva csak a 14. a hétvégén, ráadásul mindössze 550 dolláros vászonátlaggal. Szégyen, de talán még a 10 milliós bevétel sem lesz meg.

A héten azonban végre megérkeznek a sikerre ítélt filmek is. A legnagyobb esélyesnek a Jim Carrey nevével fémjelzett Yes Man tűnik, de a Will Smith-féle Seven Pounds, valamint a Mickey Rourke díjnyertes alakításával felturbózott The Wrestler is ott lehet az élbolyban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #11
    Szép. Viktorunk meg lehúzta...
  • bmw #10
    Hat a Jim gyerek ezzel a fejjel mas filmekben nem is nagyon szerepelhetne.:)
  • xmodule #9
    Ez a "Yes Man" jónak tűnik!:)
  • torcipepe #8
    a Megtorló első részét is csak Travolta vitte el a hátán. a játék pedig még azt is alulmúlta.
  • Etinger #7
    *Punisher - a Megtorló című roppant változatos filmről beszéltem :)
  • Etinger #6
    Hát ennél jobban nem jöhetett volna le hogy egy B kategóriás film.
    A bukása meg nem meglepő, sőt, az lett volan meglepő ha siker. Szerintem legalábbis és ezzel nem vagyok egyedül... nagyon lerí róla, hogy ez harmat gyenge film...
  • Mcsiv #5
    nekem annyira nem jött be a film, egyszer nézhető kategória. Pár napja néztem meg, de már feledésbe is merült
  • Nethyrrea #4
    a Wrestlerre kíváncsi leszek. a trailer alapján nagyon jó filmnek ígérkezik (nemazért mert van benne pankráció)
  • Blasta #3
    ...ami szvsz nem jött le a tréleréből (kivéve, hogy nem A kategóriás sztárok vannak benne)
  • Hedgehunter #2
    A Punisher B-- kategorias film...