Ötvös Tibor

Freddy zöld utat kapott

A New Line kiadta a parancsot a Rémálom az Elm utcában franchise felélesztésére. A projektért a Péntek 13-at is újrakezdő Michael Bay - Brad Fuller - Andrew Form trió felel majd.

A bejelentéssel sajnos rossz hír is járt. A producerek elképzeléseibe ugyanis nem fér bele egy kiöregedett Freddy, így egy új színész öltheti magára a piros-fekete felsőt és a késekben végződő kesztyűt. Ám szerencsére azért Robert Englundnak is jut valami apróbb szerep.



"Pontosan az a tervünk a Rémálom az Elm utcábannal, mint a Péntek 13-mal" - kezdte Fuller. "Nem a vicces irányba megyünk el, egy rémisztő horrorfilmet akarunk készíteni. Már maga az alapszitu is ijesztő: ha elalszol, meghalsz. Freddy pont akkor támad, amikor mindenki a legsebezhetőbb - álmunkban. Az új résszel elölről kezdjük az egész történetet, így a legtöbb dolog ismerős lehet az első részből. De a későbbi epizódból is emelünk ki jeleneteket."

A forgatókönyv már elvileg készen van, hiszen Wesley Strick már június közepe óta dolgozik rajta. A forgatást - Fuller reményei szerint - már tavasszal el is kezdik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kolt1981 #20
    Mi az hogy kiöregedett??? thorton 8 évvel fiatalabb englund-tól. Sokkal jobban tartja magát englund. Szánalmas lesz ez a film!!
    Robert Englund nélkül egy nagy rakás sz.r lesz. Remélem hogy ha kész lesz ez a nagy nulla, akkor majd jöhet egy rémálom 9. rész Robert Englund társaságában.
    Rémálom az elm utcában 1-7
    Freddy vs. Jason
    Freddy's Nightmares Season 1,2 Ő az isten! Nem ez a fing. És nem nyitok vitát senkivel!!
  • Yutani #19
    Tényleg. Ideje lenne beszerezni az eredeti Rémálom-sorozatot.
  • Etinger #18
    LoL. Winnie merre jársz?
  • m minnifield #17
    "Igaz, Joker sem volt mindig olyan, amilyennek most ismerjük: a különböző korszakokkal együtt változott, más és más írók alatt más és más arcát mutatta, másként jelent meg filmes és rajzfilmes adaptációkban, volt már eszement gyilkos, és bosszantó bolond is."
    képregény.net

    ettől még hl zseniális, de nem egyetlen.
  • m minnifield #16
    ezzel csak az a gond, hogy nem 1 darab batman képregény van ám...
  • Kemuri #15
    Winnie mode on:

    Nagyszerű ötlet a remake. Ha jól sikerül talán kedvet kapok, hogy megnézzem az eredeti változatot amit amúgy sosem tennék meg!

    off
    :D
  • cateran #14
    Ezzel csak az a gond,hogy 1 fele Joker van csak...amelyik jobban hasonlit a kepregenybelire,az a jobb..es itt szvsz Ledger siman viszi a palmat:)
  • BobMR #13
    Egyik sem volt jobb a másiknál. Nem kell őket összehasonlítani, kihozták a karakterből a maximumot mind a ketten, csak más stílusban, ennyi. Pont.
  • diablo1336 #12
    Szerintem is ledger télleg jobb volt, egyedibb, félelmetesebb, örültebb.Szerinted-meg pont. Amugy régi nagy kedvecem freddy szal én nagyon várom. AZért maradjuknk annyiban h a külsején sok változást nem fogunk észre venni :D . Márcsak egy jó hang kell.
  • Aldo Moro #11
    Szerinted - természetesen. Nicholson nélkül nincs Joker. Pont.