Szekeres Viktor

Buffy: mégis lesz mozifilm?

Az Alkonyat hatalmas sikere arra késztette a kreatív elméket, hogy elkezdjenek következtetéseket levonni a közönség ízlését illetően - abban állapodtak meg, hogy a nézőknek vámpírfilmek kellenek, vagyis ideje elővenni valami klasszikust.

A végső következtetés természetesen kollektív kétkedést váltott ki köreinkben, hiszen egy kommersz könyvsiker nem feltétlenül a zsáner sikerének tekinthető, talán nem is véletlen, hogy a legújabb vámpírfilm-feldolgozást éppen a napokban lőtték le.

Az iparág mindenesetre az Alkonyat sikerét követően a Buffy, a vámpírok réme mozis verziójától lett hangos annak ellenére, hogy Joss Whedon kultikus (és sokak által félreértett) sorozata sosem volt gigantikus siker, hiszen egy kis tévécsatornán volt látható, de a megért 7 évadot és az azt követő képregényes sikert nem lehet véletlennek tekinteni. Egyelőre az új sorozatán dolgozó író részéről konkrét visszajelzés nem érkezett a pletykákra, de elképzelhető, hogy a hajdani 92-es filmet egy újabb fogja követni... pár éven belül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoltan54 #8
    Dehogynem volt sikeres...
    Én is imádom mindkettőt. Várom a filmet. :)
  • G_ArchAngel #7
    Angel lenne jó film vmi dark/goth látványvilággal...
    Amolyan los angeles-i Batman-kent, aki film közben átváltozik Angelus-szá és kinyírja a barátait:-)
  • Orltran #6
    Azt, ami miatt én is csak későn kapcsolódtam be. Azt hittem, ez egy idióta tinisorozat hülyegyerekeknek, amiben bénán néző vámpírokat kalapál el egy tipikus amerikai szőke Olsen tesók másolat. Ez jött le abból, hogy egyszer kétszer belenéztem, és nem nagyon értettem mit lehet ezen szeretni. Aztán egy haver unszolására mégis elkezdtem nézni, és a kedvenc sorozatommá vált.
    Nade miről szólna ez a film? Ok, h képregénysiker meg minden, de azért szerintem a 8. évad nem annyira széleskörben ismert, szal azután folytatni merész lenne, még akkor is, ha összefoglalják a történteket. 8. évaddal folytatni meg azokkal szemben lenne nem olyan szép, akik a legnagyobb rajongóként elolvasták a képregényeket. Alternatív 8. évadot kitalálni pedig megintcsak nem lenne valami pozitív dolog, bár Whedonból kinézem, hogy viszonylag jól megoldja, végülis Dawnt is lenyeltük valahogy (bár azt azért olyan nagyon nem nevezném jó megoldásnak :)).
  • kadar1 #5
    Én kíváncsian várom..
  • chase #4
    Ki vagyok váncsi mit lehet(ne) félreérteni a Buffy-ban?!
  • Dave0092 #3
    ahhoz képest hogy aztmondod hogy nem volt gigantikus siker. mégis az amerikai szinten a top50 es listában 2. helyen szerepel a Buffy.
  • mrzed001 #2
    Végre valami olyan film lenne, amiért érdemes sorbanállni a pénztáraknál...
    Esetleg egy kis Angel meg Spike vendégszerepléssel lehetne még fűszerezni (esetleg a season 9 felvezető filmje is lehetne ... álmodik a nyomor :D )
  • birdo #1
    Nem tudom, hogy mennyire volt siker....de szerettem a sorozatot....