Ötvös Tibor

Tovább hódít a karácsonyi vígjáték

Továbbra is Amerika legnézettebb filmje a Vince Vaughn és Reese Witherspoon főszereplésével készített Four Christmases. A Megtorló folytatása viszont csúnya bukásnak ígérkezik.

A hétvégén - kisebb meglepetésre - tovább őrizte vezető pozícióját a Vince Vaughn és Reese Witherspoon főszereplésével készített Four Christmases. Mondjuk ehhez az eredményhez elég volt 16,7 millió dollár, ráadásul a premierfilmek nagyon gyatrán kezdtek. Második helyre jött fel az Alkonyat, mely jelenleg 138 milliós amerikai bevételnél tart.


Defiance

A Bolt számára csak a bronzérem jutott és egy 63%-os visszaesés. Ennek tükrében a 100 milliós bevétel csak álom, még közel 20 millió kellene eme eredményhez. Elég szégyen, hogy az első premierfilmet csak a nyolcadik helyen találjuk. A Megtorló folytatását Thomas Jane a szerinte gagyira sikeredett sztori miatt nem vállalta és a jelek szerint végül neki lesz igaza.

A Punisher: War Zone mindössze 4,6 millió dollárral kezdett, ami borzalmasan rossz eredmény. 2004-ben a Megtorló 13 millióval kezdett és csak 33,8 millióig jutott, szóval aggódhatnak a Lionsgate fejesei. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a korábban pedzegetett harmadik rész csak dvd-n jelenik meg.

A héten megérkezik az amerikai mozikba a Keanu Reeves főszereplésével készített az Amikor megállt a Föld, valamint a Daniel Craig nevével fémjelzett Defiance. A legnagyobb sikerre mégis a Clint Eastwood rendezésében bemutatásra váró Gran Torino számíthat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    Nem meglepetés :)