Szekeres Viktor

Folytatódhat a Celeb vagyok, ments ki innen

Az RTL Klub igazi sikertörténete volt az importált valóságshow, melynek legújabb szezonja épp most zajlik Angliában George Takei-jel és Martina Navratilovával, mutatván azt is, hogy nagyjából Amerika kivételével szinte mindenhol zajos siker volt a hírességek valóságshow-ja.

A siker arra is ösztönözte a csatornát, hogy - költségtakarékossági okoktól hajtva is - két évadot forgassanak le kétszer 10 celebbel és az adások 2-3. hetére beálló napi több mint 2 milliós nézettségnek köszönhetően nem is lehetett vitás, hogy azt tervezik Kolosi Péterék, hogy folytatják a játékot.

Persze ez még egyelőre csak terv, ki tudja, hogy jövő őszig miképpen alakul a hazai tévés piac, hiszen tavaszra nagyobb szabású produkció jelen ismeretek szerint nem fog érkezni az RTL Klubra, azonban a csatornának nem kell aggódnia, hiszen ha szükséges, akkor a sufniból több sikerformátumot is előránthat, az említett Celeb vagyok...-ot, a Szombat esti lázat vagy akár a Csillag születik című tehetségkutatót is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • redfish #9
    Mint megtudtuk egyéb forrásokból, a "dzsungel" valójában egy argentin magánbirtokon lett berendezve, olyan nagy veszélyekkel tehát nem kellett számolniuk a szereplőknek...
    Remélem, a következő sorozat celebjeit is jó alaposan megetetik mindenféle bogárral, féreggel, csúszómászóval, nyers csirkebéllel, marhaszemmel és naponta leöntik őket undorító moslékkal (az egész műsor erről szólt)...
    Ez tényleg ANNYIRA izgalmas?!
    A Retekklub műsorai már olyan alacsony színvonalúak, hogy alig kapcsolunk a csatornára: még a Minimaxon is jobban lehet szórakozni, mint itt.
  • Barpi #8
    Soha nem értettem, és nem is bírtam elviselni azokat az embereket, akik vagy nem néznek valamilyen műsort, de fikázzák. Mint írtad, te nem nézel tv-t. Szerintem, sírj nyugodtan az a 2 millió ember meg majd szórakozik helyetted is.
  • barnie1990 #7
    Az a legkorrektebb musor az egesz Tv2-n, persze itt ugyis mindenki Discoveryt,Spectrumot meg NatGeo-t nez, honnan is tudnak sokan.
  • DjDano #6
    Jó akkor most mond el szépen pl a Hal a Tortán című főzős műsor mitől alacsony színvonalú?
  • Victor1103 #5
    Én is az első hozzászóló véleményével értek egyet.Egyszerűen szörnyű ami manapság a tvbe zajlik.Ezek hal a tortán,celeb vagyok lőjetek le, meg uri geller hihetelen alacsony színvonalú műsorok.Még a megasztár és a szombat esti láz elmegy bár én azokat se nézem.
  • Tinman #4
    Nem volt rossz, de nem a celebek miatt.

    Balázs és Vadon akkora, de akkora arcok, hogy szarrá röhögtem magam rajtuk állandóan. Ütötték, vágták szájkaratéban a celebeket. Legjobbak :-D
  • sylas #3
    igaz én nem néztem csak 1-2 szösszenetet de sztem a safaris fejükre estek jobb volt mert nem egy helyben dekkoltak volt látni való is
  • akyyy #2
    néztem volnam ha nem Győző meg nem a Kristóf lett volna bene (legsziveesbben eredeti nevüket irtam volna)
  • NEOreg3 #1
    még szerencse, hogy nem nézek tv-t, mert akkor most sírnék.