Szekeres Viktor

Igényesek lettek a magyar mozinézők?

Beigazolódott a papírforma, miszerint a legújabb Friedberg-Seltzer paródiafilm Amerika után nálunk is csúnyán megbukott. Igazából nem is értettük a mozis premiert, hiszen a duó előző, említésre sem érdemes filmje, a Spárta a köbön már csak videón jött ki itthon.

Amerikában a Spárta a köbön viszonylag tisztességesen szerepelt a mozipénztáraknál, így a gyártó stúdió felkérte a készítőket, hogy dobjanak össze pár hónap alatt nyárutóra egy jópofa idétlenkedést, ami többek között a kijött előzetesek alapján a nyári filmeket is kipécézi.


Friedbergék erőfeszítéseit siker koronázta, sikerült határidőre leadni a filmet, azonban a közönséget itthon már nem érdekelte a páros 5. paródiafilmje - minden bizonnyal a sikeres darabok nézhetetlenségéből levont következtetések alapján Ennek megfelelően a Katasztrófafilm első budapesti hétvégéjén mindössze 3062 nézővel nyitott, ami csak a fővárosi toplista 5. helyére volt elegendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Carbuncle #14
    Hát megnézném, ki az a megyar, aki akármit megnéz, csak a moziban legyen! -Bár mondjuk, honfitársaimtól egy ideje már bármi kitelik.
  • Zombee #13
    Majd akkor leszünk igényes mozibajárók, ha az ilyen szörnyűségek nem tűnnek föl semmilyen listán, nemhogy az 5. helyen...
  • Etinger #12
    Egyébként csak 4 paródiafilmet rendeztek, a Horrorra Akadva 1-ben csak mint írók tűnnek fel, jó pár másik név mellett... Valószínűleg innen jött a "parodizálhatnékuk" :D de szép szó ez :)
  • god25 #11
    Miért Viktor? Te eddig igénytelen voltál?
  • es5eNCe #10
    Ha már egyébként szar filmekről van szó számomra az idei év legrosszabb filmjei a 10.000BC (a fél mozi röhögött már a film felénél senki nem tudta komolyan venni valamiért megértem:D), a másik borzadály az Esemény volt amit külön sajnáltam mert Shymalan korábbi minden filmjét imádtam, és nem régen volt alkalmam megtekinteni a Max Payne-t ami meg egyszerűen kritikán aluli, részletezni nem érdemes.
  • es5eNCe #9
    Ennek a nyilvánvalóan trágya filmnek a bukása miatt miért kell ilyen címet adni a cikknek? Ha egy überfasza film bukik akkor lenne találó egy olyan cím hogy miért nem igényesek a magyar nézők de ilyet még nem láttam (mondjuk amikor arról számoltak be hogy a 10.000BC mekkora siker otthon:S,:D ). Az első hozzászólóval értek egyet teljes mértékben.
  • berserk87 #8
    Leírom annak az 5 RETTENETNEK a címét, hogy elkerülhessétek őket!!!

    -Scary Movie (2000)IMDB:5.9(ez még nekem is tetszett, főleg az a rész mikor feltűnt Dawson a létrán:D)
    -Date Movie (2006)IMDB:2.6(Egy jótanács: MESSZEKERÜLJÉTEKEL!!!)
    -Epic Movie (2007)IMDB:2.2(Ezzel büntettem magam miután 1-esre vizsgáztam. Elég hatásos volt, mert utánna 5-ösre javítottam. Szóval elég hatásos büntetésnek: Ahány tantárgyból meghúznak annyiszor nézd meg és garantálom, hogy rövid időn belül javulni fog az átlagod.)
    -Meet the Spartans (2008)IMDB:2.4(Ez a legrosszabb vígjáték a VILÁGON!!!!Még csak egy mosoly se jelent meg az arcomon amíg végígnéztem. Ez a XXI. századi kínzás)
    -Disaster Movie (2008)IMDB:1.3!(Még nem láttam, de előre félek attól, amit ránk szabadítottak)

    Mind az öt filmnek a forgatókönyvét ők ketten írták(vagy rajzolták, mert nem vagyok benne biztos, hogy tudnak írni) és a Scary Movie-n kívűl mindet ők ketten rendezték. Amúgy nekem a látvánnyal nem igazán volt gondom ezeknél a filmeknél, a rendezés is elmegy, de ezek a forgatókönyvek FELHÁBORÍTÓAK! Ilyet bármelyik ovodás kitudna találni. Nekem a paródiákkal semmi gondom, nagyon is szeretem őket, de amit ez a két ember összedobot az számomra értékelhetetlen szemét.
    Inkább Simpson családot, South Parkot és The Big Bang Theory-t nézek, ha nevetni akarok.
  • bippo #7
    knightbali: nem láttam a filmet, de erről az egy képről megmondom neked, hogy az direkt van úgy.
    Amúgy én is azt gondoltam elsőre, amit koschwarz.
  • diablo1336 #6
    vki letudja irni melyik ez az 5 film köszi
  • torcipepe #5
    a kép alapján egy paródiafilm paródiája is lehetne, annyira igénytelen