Szekeres Viktor

Borat egy tévésorozat forgatását is feldúlta

Egyes pletykák már Sacha Baron Cohen új filmjének a címét is tudni vélik, eszerint Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt címmel kerülne mozikba az új álinterjúkkal tarkított komédia.

A cím, akár hivatalos, akár nem, előrelépés a komikus előző filmjének címéhez képest, hiszen az így szólt: Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan).


Cohen Brunónak öltözve statisztaként részt vett a Medium című, a TV2-n nálunk is sugárzott krimisorozat egyik 5. évados epizódjának felvételén, ahol a hírek szerint egy tárgyalótermi jelenet során kezdte produkálni magát, minek hatására a forgatást is le kellett állítani, de valószínűleg a felvett anyagot sikerül majd implementálni a májusban érkező filmbe.

Arról egyébként nem szól a fáma, hogy Sacha Baron Cohennek mekkora nehézséget okozott a Bruno-film forgatása, hiszen bár a meleg osztrák karakter kinézetre sem hasonlít a kazah tévériporterre, minden bizonnyal a film hatására gyanakvóbbak az emberek az interjúk közben elhangzó furcsaságokat illetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FlyingV #10
    szerintem meg mind az Ali G, mind a Borat hihetetlen gagyi film volt, én egyiken se sokszor mosolyodtam el, és kb 5 percenként néztem az órát a filmek közben.. :( Örülök, hogy másoknak tetszik, persze, de nem bírom felfogni, mi ezekben a nagy szám/honnan van pénz ilyen szutykokra :)
  • winnie #9
    csoda, hogy ha ösze tud hozni még egy hasonlót. az is csoda, hogy a borat elkészült, hiszen a borat figura két évadon át volt az ali g show főszereplője. az ember azt gondolné, hogy mindenki ismerte, pedig nem.
  • JL666 #8
    kicsit gyakrabban is csinálhatna filmet érted.
  • winnie #7
    ali g, mint a film? (mármint a sima film, hiszen a borat mégis csak afféle láinterjús komédia nagyrészt)

    a sorozatban azért nem könnyű különbséget tenni a 3 figura között: ahogy ali g-ként szivatja beckamet vagy ahogy brunoként a töplabdás fiúkkal pózol.
  • technopeter #6
    Ali G is jó volt, d a tutiba a Borattal nyúlt! nagyon várjuk a folytatást!!:)
  • koschwarz #5
    hát az ali g szerintem olyan langyi volt, bár voltak benne igazán jó poénok és helyzetek, míg a borat hozzá képes fergetegesen vicces.
  • berserk87 #4
    A Borat zseniális volt. Nekem az Ali G nem igazán tetszett, biztosan nem nézem meg megint, a Boraton viszont végig röhögtem, meg felkiáltottam, hogy "ÚRISTEN!!!" egy két jelenetnél. Nagyon jó volt, lehet, hogy szinkronosan is megnézem.
    Amúgy nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, de Borat benne volt az Ali G-be is. Az estélyen találkozott Ali G-vel
  • Sanyix #3
    rescept
  • Narxis #2
    Nekem a Borat is tetszett, pl. amikor egy dős házaspár ad neki szobát aztán Borat rájön, hogy zsidok, hát az a jelenet beszarás volt. :D Meg utána ahogy menekülnek a házból... :D
  • sanner011 #1
    Szerintem az ALI G volt az igazi, a Boraton el se nagyon mosolyodtam.. :)