Ötvös Tibor

Ratner még vár Conannel

Brett Ratner mégsem Conant rendezi legközelebb, hanem az eredetileg is betervezett Beverly Hills-i zsaru negyedik részét forgatja le, és csak utána áll neki a barbár kalandjának.

Korábban mi is beszámoltunk róla, miszerint Brett Ratner hamarosan elkezdi a Conan, a barbár remake-t. Ezt a gyártó Millenium Films egyik producere, Avi Lerner árulta el a The Hollywood Reporter egyik újságírójának. A héten azonban maga a rendező kelt ki magából a Los Angeles Times magazin hasábjain, melyben keményen cáfolta eme bejelentést.

Mint kiderült, Ratner még nem is írt alá szerződést a Conan-filmhez, hiszen - ahogy végül Lerner is elismerte - még vannak átbeszélendő részletek. Ráadásul még a költségvetésben sem egyeztek meg, valamint a forgatás helyszíne és a speciális effektek mértékéről sem született döntés.



Ratner azonban nem volt ilyen megbocsátó. A LA Times-nak nyilatkozva elárulta, hogy mélységesen elkeseríti, miszerint idő előtt napvilágot láttak a Millenium Films-szel folytatott tárgyalásai, mert hamarosan a Paramount stúdióhoz ír alá, ahol is a Beverly Hills-i zsaru 4-et készíti el.

"Akkor tegyük végérvényesen tisztába a dolgot" - kezdte a rendező. "Nem készítem el a Conant - most még. Ez nevetséges. Avi jobban tenné, ha nem nyilatkozna össze-vissza a sajtónak arról, hogy mit csinálok legközelebb. A következő munkám a Paramount berkeiben a Beverly Hills-i zsaru 4 lesz és kész. A Conanhoz még csak szerződés sem köt."

Szóval akkor most megint a Beverly Hills-i zsaru 4 jön hamarabb és a Conan, a barbár még csak alakul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    En kivancsian varom a zsarut, a Conant mar nem annyira mert ugye abban a "kormanyzo" a foszereplo es hat ha mas jatszana .....
  • bertino #2
    pff... oltáshegyek :DDDDdd
  • Terlis #1
    Akkor tegyük tisztába a dolgokat: egyik szánalmasabb lesz mint a másik, így a 21. században.