Szekeres Viktor

Frei Tamás ismét megbukott

Sokan megelőlegezték a Sztárok a fejükre estek elhasalását, hiszen ugyanarra a koncepcióra fűzték fel a TV2 valóságshow-ját, mint az RTL Klub reality-jét, a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, és a nézettségi adatok fényében nem voltak túlzóak a becslések.

Legalábbis addig biztosan bukásról beszélhetünk, amíg az RTL celebjei is a dzsungelben tartózkodnak, hiszen az ő hazajövetelükkel meglehet, hogy a celebfüggő lakosság át fog pártolni a konkurenciára.

Addig is az AGB Nielsen által mért adatokat tudjuk előcitálni, melyek szerint a TV2-n a Frei-műsor pénteki adását 1,027 millióan látták, ami nemcsak a Celeb vagyok... 1,916 milliós eredményétől marad el, hanem még a vele egy időben futó Fókuszt (1,770 millió néző) és Barátok köztöt (1,608 millió néző) sem tudta megverni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • artii #18
    Régen az RTL-en nagyon jó volt a Frei dosszié, aztán persze átment a ratyi tv2-höz Frei és igen, megbukott, megy le a lejtőn, a végén meg az ,,utcán" találja magát és mehet vmi kis szar kábeles adóhoz, mint oly sok ,,sztárocska". Egyébként a Celeb vagyok koncepciója sokkal jobb volt, mint ennek az idióta Sztárok a fejükre esteknek.
  • Tomasz Man #17
    és az internetről is mert függővé tesz
  • Justil #16
    nem értem hogy 1 interneteléréssel rendelkező embert egyáltalán mi vesz rá arra, hogy leüljön a tévé elé.
    le kéne már szokni a tévézésről, emberek...
  • diablo1336 #15
    Pákóról csak annyit. Lehet primitívnek tünnik meg egy csomó olyan dolog amire azt mondod, hogy ha már megemliti vki a nevét rosszul leszel,de maradjunk annyiban, hogy nagyon sok magyar tanulhatna tőle viselkedni.Télleg semmi ármánykodás nincs benne,semmi rossz indulat, mintha egy kis gyerek lenne. De sztem ez nem hátrány én örlnék ha mindenki ilyen "zseniál primitív" lenne mitn ahogy oszkár is mondta.
  • WoodrowWilson #14
    Sajna a Frei Dosszié egy egyszerű búlvármagazin volt, tele csúsztatásokkal és kamuval, csak megpróbálta elhitetni magáról, hogy egy objektív tényfeltáró műsor.
  • GG #13
    Az az igazság hogy akkora "lószerszámok" ülnek a tv2nél hogy az már szinte fáj. Eltűntették a jó bevált és szeretett műsorokat, Frei dósziét, IHM showt és hoztak helyette egy rakat olyan műsort amire nem vagyunk vevők (pl. XXL).
    Ezek után, nem lenne jobb vissza hozni egy kettő pihentettet műsort?
  • berserk87 #12
    "Frei Tamás ismét megbukott"
    Szerintem nem bukott eddig még Frei. A Frei Dosszié volt a kedvenc műsorom, ami szerintem elég sikeres volt és nagyon érdekes is. Ezen kívűl szerintem nem csinált más műsort ezért nem tudom miben bukhatott meg.
    Egy újabb kreatív cím Szekeres Viktortól. Amúgy nem tudom feltűnt-e bárkinek, de Viktor címeiben minden 10. szó a bukott a bukás vagy esetleg a szó más szinonímája.
  • ZeGa #11
    Szerintem meg az az igazság, hogy az emberek rászoktak az RTL Klubra és valahogy nem hajlandóak mást nézni. Ennyi.
  • berserk87 #10
    MrBlowfish: Az első mondatoddal egyetértek, mert sokkal jobb műsort is csinálhattak volna az alapötletből.
    Azzal viszont nem, amit utánna írtál. Sokkal jobban válogatták össze a szereplőket a tv2-nél, mint az rtlkubon. Nincs két hasonló személyiségű ember náluk. A volt miniszterasszony is ezt erősíti, bár az ő szereplése nem volt annyira élvezetes a nézők szempontjából, mert egy nagyon visszafogott szerény ember(a látottak alapján). Ha viszont azt nézzük, hogy az rtlklubbon olyan magamutogató majmok vannak, mint Győzike, akkor igazad van, de a Bódi család is kezdi megmutatni az igazi oldalát, ami hasonló Győzikééhez, bár közel sem olyan harsány személyiségüek.

    Az Sztárok a fejükre estekben az afrikai zenék a nagyon jók, illenek a műsorhoz. A főcímdal viszont katasztrofális, nem bírom meghallgatni. A másik elvetélt ötlet a műsor közbeni sok reklám(ajándékok bemutatása meg a szereplők szavazási elérhetősége), ilyenkor elkapcsolom 5-10 percre a tv-t és így alig látok belőle valamit, mert mikor visszakapcsolom újabb reklám jön.

    Ez az idióta főcimdal meg a sok reklámok eszembe jutatják a megasztárt, amiben nagyon hasonló dolgokat figyelhetünk meg, ami lehet, hogy nem véletlen.
    Bevallom őszintén, hogy a celebes műsorból egy részt se láttam, szóval véleményt nem igazán tudok róla mondani, csak annyit, hogy nagyon primitív emberek is vannak közöttük pl.:a már említett Győzike vagy PÁKÓ. Ezért se vagyok kíváncsi rá.Az a véleményem, hogy a celeb vagyok,...-ban inkább üresfejű buta és fiatal sztárocskákat hívtak, a konkurnciánál, pedig megpróbáltak olyan embereket szerepeltetni, akik valamit elértek már a munkásságuk alatt, próbáltak a társadalom különböző rétegeiből válogatni. Amúgy Fiala Jánost bírom a legjobban, bár fogalmam sincs, hogy őt honnan kellene ismerni.
  • MrBlowfish #9
    A TV2 baja alapvetően, hogy nem tud műsort készíteni. Az alapok jók, a lehetőség benne van, és csinálnak belőle egy szart.

    Vegyük a 2 "sztár reality-t".
    RTL-en sokkal jobban összeválogatott társaság volt. Volt értelmiség, kevésbé értelmiség, szép nők, és kevésbé szépek, fiatalok, öregek, etnikum... A TV2 meg megprószálta utánuk csinálni, és hasonló diverzitást vinni a műsorba, de nem igazán jött össze. A Bódi család nem Gáspár, a Voksán Virág sem egy Horvát(h?) Éva, Fekete Laci meg Bárdosi sem u.a.... Valahogy a gárda olyan Celeb vagyok light érzést kelt. Nem is beszélve a tisztelt ex miniszter asszonyról akit nem úgy utál egy ország, mint a Győzikét akit lehet utálkozva nézni, és röhögni, hanem effektíve behány a puszta látványától tőle cirka 9 millió ember.

    Aztán ott vannak a zenék. A TV2 "autentikus" akar lenni, ezért csak afrikait tol (legalábbis a 2 adásban amit láttam nem volt más), míg az RTL-en nagyon jól eltalált, és hangulatos háttérmuzsikákat pakolnak a jelenetek alá. Itt kell megemlíteni a szerkesztést, vágást, rendezést, ami szintén az RTL oldalára billenti a mérleget. Egyszerűen profibbak az RTLnél.

    Az egyik legnagyobb aduász pedig szerintem a műsorvezető páros volt. Igaz a második szériában érezhető volt, hogy nagyon le lett b*szva a Balázs meg a Vadon, mert visszavettek az arcukból, 300%-ot, de az első szériában olyan dúrva osztások mentek a részükről, amit én még sosem láttam magyar gyártású műsorban, legyen az kabaré, stand-up, bohózat, kábeles, vagy országos adó. Ebből sok elveszett a 2 szezonra, de még mindíg egy (viszonylag) friss és egyedi páros voltak, és el tudták adni magukat. Ezzel szemben a TV2-n Liptai, és a Mittoménki (Áron, vagy Árpi talán?) egy erőltetett, lagymatag, elcsépelt és elfáradt poénkodással teli izzadság szagú, vagy épp tök unalmas és érdektelen felkonfokkal altatja, vagy kényszeríti átkapcsolásra a nézőt.
    A Vadon meg a Balázs is elfáradt a 2 széria alatt (meg ugye vissza kellett venni), és ez meg is látszana valszeg egy 3 széria nézettségén(én miattuk néztem a "sorozatot"), de az RTL tudja mikor kell abbahagyni.

    Profi műsort kell gyártani, ami minden réteget megfog valamivel, és új arcok kellenek, mert a régiek (Baginacsa, IHM valaki?) már évek óta kiégtek.