Szekeres Viktor

Új Majmok bolygója-feldolgozás jön

A klasszikus Majmok bolygóját Charlton Hestonnal 1968-ban mutatták be, hogy aztán 2001-ben Tim Burton elkészítse belőle harmadik legsikeresebb és egyben legkevésbé rá jellemző filmjét Mark Wahlberggel a főszerepben. Úgy tűnik a 180 milliós amerikai bevétel nem volt elegendő a folytatás megalapozásához.

A CHUD hírei szerint azonban a 20th Century Foxot ez sem tántorítja el attól, hogy elkezdje fontolgatni egy új Majmok bolygója-mozi elkészítését. Az egyelőre még csak megbeszélés szintjén leledző projekt nem folytatása lenne a Burton-filmnek, hanem egy reboot, afféle újragondolása a klasszikus sorozat negyedik részének, A majmok bolygója IV. - A hódítás-nak.

Az eredeti negyedik részt is jövőbeni disztópiában játszódik, ahol a majmokat már háziasították és Caesarról szól, az első majomról, aki beszélni kezd, s ezzel események láncolatát indítja el addig a pontig, míg a majmok uralkodni kezdenek az emberek felett. A "Genesis: Apes" munkacímet viselő forgatókönyvet Rick Jaffa és Amanda Silver a jelen társadalmába kívánja elhelyezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • technopeter #10
    Sikerült megszereznem végre a tv-sorozatot:)
  • Wolfi24 #9
    Aldo Moro:

    Igen az volt.
  • berserk87 #8
    Én nagyon szeretem a majmok bolygója filmeket, a régieket is és a Mark Wahlberges is tetszett. A 2001-esnek a befejezése nagyon durva lett, öt percig röhögtem rajta:D. Nem mindig vagyok oda a remakekekért, bár az ilyen filmeknél kifejezetten örülök neki. Várom a filmet és ha egy jó rendezőt és néhány jó színészt is a stábhoz tudnak csábítani, akkor biztosan moziban fogom megnézni.
  • Aldo Moro #7
    A 2001-es Majmok bolygója az a rész volt, amiben a B kategóriás Mark Wahlberg szerepelt? :-)
  • akyyy #6
    persze, hogy kitalált, meg elképzeld. rádadásul az egész egy nagy paradoxon az időutazás miatt.

    pont ez az a film, aminél a régi is megálja a helyét, de attól nem baj ha egy két filmet belőle ujragondolnak.
  • Yutani #5
    A "Genesis: Apes" munkacímet viselő forgatókönyvet Rick Jaffa és Amanda Silver a jelen társadalmába kívánja elhelyezni.

    Miért? Van már beszélő majom? (Persze a politikusokon kívül, úgy értem.)
  • Wolfi24 #4
    Nekem is! Megvan az összes majmok bolygója film, most a tv sorozat részeit keresem. 14 részből kőkemény 3-mat megszereztem. :D Viszont a rajzfilm sorozatot nem válaltam be, mive az csöppet ocsmányul néz ki. ^^
  • Rage47 #3
    nekem a 2001-es tetszett:)
  • cateran #2
    kissé vicces,hogy az emberek képtelenek felfogni,hogy az egy elképzelt világ,elképzelt története.....még akkor is ha Föld a bolygó neve és még akkor is ha minden fűszál pont ugyanott van,ahol itt a RL Földön...
  • akyyy #1
    huh, az a rész is nagyon jó volt, és szvsz még illene hozzá egy reboot. mert kissé vicces az akkortájt elképzelt jövö mai szemmel.