Szekeres Viktor

Jön a Testvérbosszú 2.

Amellett, hogy meglehetősen sok közönségkedvenc mozifilmnek készül mostanában a folytatása, arról se feledkezzünk meg, hogy kisebb, független próbálkozások sikerei nyomán is készülnek második részek - ilyen például a Donnie Darko vagy a Testvérbosszú 2. része.

Annak idején a 6 millió dollárból készült film, melynek eredeti címe The Boondock Saints, mindössze egy hétig volt műsoron az USA öt mozijában, de ettől még idővel sikeres lett lakossági forgalomban, köszönhetően főleg a szájhagyomány útján terjedő híreknek.

A Testvérbosszú 2 forgatása a napokban kezdődött meg Torontóban és ugyanaz a Troy Duffy fogja rendezni Boondock Saints II: All Saints Day címmel, aki már az első filmet is dirigálta. A hírek szerint Sean Patrick Flanery és Norman Reedus is vissza fog térni, hogy megismételjék szerepüket az ikrek, Connor és Murphy MacManus bőrében, akik most a kemény bostoni alvilággal szemben esküdtek bosszút. További visszatérők: Billy Connolly, David Della Rocco, Brian Mahoney, az új színészek pedig Clifton Collins Jr., JoJo Rhama, Julie Benz, Bob Marle és David Ferry lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MiZo81 #7
    Della Rocco is visszatérő lesz benne? Lesznek visszaemlékezések is benne vajon?
    Merthogy csávókámat lelőtték az első részben. Előzmény meg valószínűleg nem lehet, hiszen az első filmben határozták el, hogy mit fognak csinálni.
  • eM82 #6
    remélem hozza az első stílusát, színvonalát... jó film volt.

    DonMaros: én spec - de gondolom nem én vagyok az egyetlen - most tudtam csak meg, hogy készül a 2. rész; úgyh. nekem újdonság volt ez a hír.
  • kalapos01 #5
    Basszus, te is tudod, hogy nem lehet mindenki DonMaros-szinten. Az azért durva lenne.

    (Nem mellesleg a következtetés ügyes. Mivel a héten kezdődött a forgatás, ki lehet számolni, hogy hónapok óta lehetett tudni róla. Ez neked akkora felfedezés? Senki nem írta, hogy tegnap derült ki, hogy lesz forgatás, csak egy jelzés van, hogy elindult a filmkészítés.)
  • zsellerm #4
    ebbe most beleborzongtam, hogy még is lesz... :)

    DonMaros, ez erős kapufa, a folytatásról a hír rég megvan, de a legutolsó infok arról szóltak, hogy dugába dől az egész. Mielőtt vagdalkozol, legalább nézz utána...
  • DonMaros #3
    Látszik SG szint megvan, már hónapok óta lehet tudni a folytatásról. Az első rész nálam is nagy kedvenc, várom a folytatást.
  • alien47 #2
    Nekem az első rész is nagyon tetszet. Várom a 2. at.

    Valami hasonlo kellene az elkorcsosult világ rendberakására.

    :)
  • tyuklepes #1
    Nem félek tőle, hogy az első rész mélyösztöni tökönrúgását meg lehet ismételni, ettől függetlenül 2009 egyik legjobban várt filmje nálam :)