Szekeres Viktor

Itthon sem siker a Max Payne

Épeszű ember nem gondolhatta, hogy ha egy Max Payne-film Amerikában sem robbant bankot, akkor nálunk nagy siker lesz, de azért egy korrekt első hetes szereplésben többen reménykedtek.

Az első pár nap alatt szerzett bevétel a nézői érdeklődési fok legjobb mérője, s a Max Payne - Egyszemélyes háború mindössze 12591 nézőt érdekelt Budapesten premierjének első 4 napján, ami a heti lista második helyére volt elegendő a High School Musical 3 - Végzősök mögött. (Viszont ezzel sikerült ezer nézővel megelőznie azt a Halálfutamot, melynek köszönhetően csúszott az eredeti hazai premierdátum.)

A másik két heti hazai mozis premier szorosan a Max Payne - Egyszemélyes háború mögött végzett: az Éjjel a parton Richard Gere-rel és Diane Lane-nel nyilván az idősebbeket mozgatta meg és 9487 nézőt késztetett jegyvásárlásra, míg Csupó Gábor animációs filmje, az Imigrants - Jóska menni Amerika, mindössze 5173 eladott jeggyel büszkélkedhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Silenzio #5
    Rettentő gyenge film, nem kár érte. Ha legalább a játék hangulatát vagy varázsát hozta volna, azt mondom, korrekt. De értelmetlen és következetlen. Egyáltalán nem kötött le. Volt viszont pár jelenet, mikor majdnem röhögtem, ilyen pl. Max családjának a meggyilkolása. Drámai csúcspontnak szánták, kínos lett.
  • god25 #4
    Hulladék rendezővel?! Csoda, h nem Uwe Boll májszter rendezte. Egy jó játékot renoméját így elk.rni. Eh...
  • winnie #3
    az eredmény afféle se nem jó, se nem rossz, viszont szerintem nem rétegfilm - bár a játékkal csak egy réteg játszott, de a közönség jó része annyit látott, hogy mark wahlberg új akciófilmje, a műfaj pedig közel sem reteg.
  • tommyg #2
    ahoz képest h rétegfilm szép eredmény
  • Etinger #1
    "Épeszű ember nem gondolhatta, hogy ha egy Max Payne-film Amerikában sem robbant bankot, akkor nálunk nagy siker lesz"

    Miért, z agyő nagy ő-vel nem pont ez volt?