Szekeres Viktor

Nálunk is moziba kerül a pornós film

Az egykor a Shop Stoppal igazi kultrendezőként induló Kevin Smith mostanában hiába próbál nyitni a szélesebb közönség felé, ezen kísérletei eddig kudarcot vallottak, s nem véletlen, hogy még mindig a Dogma a legnépszerűbb filmje.

Pedig azóta még a Shop Stop 2. részét is elkészítette a rendező, majd visszatért Jay és Néma Bob, de sem ezek, sem az Apja lánya Ben Affleckkel nem tudott kitörni a 20-30 millió dollárt jövedelmező filmek közül, s a nyitónapi eredményt látva, valószínű ugyanez a sors vár a Seth Rogen és Elizabeth Banks főszereplésével elkészült Zack and Miri Make Pornóra is.


Arra a filmre, mely eleve címével és témájával hívta fel magára a figyelmet (két jóbarát, hogy kikerüljön az anyagi krízisből készít együtt egy pornófilmet), majd a betiltott előzetesnek és plakátoknak köszönhetően a netes közönség is szájára vette a produkciót. Talán ennek is köszönhető, hogy a hazai viszonylatban abszolút sztármentes film a Budapest Filmnek köszönhetően nem csak DVD-n fog megjelenni, hanem mozikban is, mégpedig január 29-én.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • artschiatwork #5
    Felkoppintvában zseniális volt :D
    "Én vagyok a pipád"
  • berserk87 #4
    Seth Rogent szerintem a fiatalok közül már sokan ismerik kis hazánkban, de tényleg még nem egy nagyon ismert színész nálunk. Például a családomban a bátyjámat leszámítva senki sem ismeri(de lehet hogy ő is csak arcról), vagyis az idősebb korosztály számára még viszonylag ismeretlen. Remek filmjei vannak. Nekem a kedvenceim tőle a 40 éves szűz, a felkoppintva és a Superbad. Most akarom majd megnézni a Step Brothers-t és a Pineapple Express-t, amikben szintén szerepel. Amúgy imdb-n a Zack and Miri make a porno jelenleg 8.0-át kapott 3140 ember szavazata alapján, szóval ez is egy nagyon jó vígjátéknak tűnik, szóval én megnézem ezt is.
  • czyi #3
    "a hazai viszonylatban abszolút sztármentes" --- ez vajon mit akar jelenteni? hogy Seth Rogent a kutya sem ismeri mifelénk?....
  • Stonee #2
    inkább maradjon meg a rétegfilmeknél, mert abban viszont zseniális!
  • NEOreg3 #1
    StarWhores:D