Szekeres Viktor

A 300 rendezője 3D-s filmet készít

Egyre több 3D-s játékfilm készül, s remélhetőleg ezek, mint a Beowulf, a U2 koncertfilm vagy az Utazás a Föld középpontja felé, nálunk is bemutatkoznak. A 300 rendezője, miközben tavasszal mozikba kerülő Watchmen - Az őrzők utómunkálatain dolgozik, már készíti elő a Ga-Húl őrzőit.

A Guardians of Ga'Hoole eredeti címre hallgató film az azonos című könyvciklus alapján készült, mely már idehaza is elérhető - első részét a Katlan titka címmel a Harry Pottert is kiadó Animus jelentette meg itthon.


A Snyder-féle verzió, melynek premierje 2010. július 30-ra van kitűzve, ismerve az eredeti sztorit, természetesen animációs lesz és a Táncoló talpakat is készítő animációs stúdióval karöltve készül el. Kathryn Lasky, egy, a Gonosztól fenyegetett bagolycsaládról szóló gyerekkönyveiből egyelőre 15 rész jelent meg (az írónő 25-öt tervez).

A Watchment váróknak némi információ: a hazai premier 2009. március 5-én lesz és a film szinkronnal kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #5
    kar h a gyerekek nem olvassak..
  • Hornymut #4
    Miért szinkronosan? :-S

    Hogy a cikkhez is szóljak: manapság a HP hatására fellendültek a gyerekkönyv adaptációk, ami nem rossz dolog, mivel sok hazánkban ismeretlen könyvel ismerkedhetünk meg.
  • winnie #3
    a nyomatás nem a jóság, hanem az anyagi siker függvénye. nem felhősítse el a látásod a hp és a rajongás, hidd el, azelőtt is voltak gyerekkönyvek.
  • HarryProf #2
    Ennek aztán tényleg sok köze van a Harry Potterhez, csak ugyanattól a kiadótól jelent meg, egyébként semmi köze nincs hozzá...
    Egyébként attól hogy neked nem tetszik, másnak tetszhet.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Harry Pottyer mindenütt... nem jó az annyira, hogy így nyomassák.