Szekeres Viktor

A TV2 eltakarítja az XXL-t és a Senorita Szöszit

Amilyen nagy hévvel jelentette be a csatorna az őszre szánt nagy durranásait, annál csendesebben reagált a botrányos szintet megközelítő nézettségükre, így akik a kedd és csütörtök estéket a TV2-vel szándékozták eltölteni, azoknak egy ideig új elfoglaltság után kell nézniük.

Az XXL nagy bukásáról már írtunk, s bár a TV2 köti az ebet a karóhoz, hogy nem veszi le az adásról a komikus show-t, a csütörtökön az Üvegtigris 2-t láthatja a nagyérdemű, tehát az XXL kap egy kis regenerálódási időt, hogy még nagyszabásúbb, még humorosabb formában térhessen vissza.



Hasonlóképpen a távozás jutott osztályrészül a keddi Senorita Szöszi - 10! duónak - előbbi vasárnaponként 17.30-kor kapott kegyelemidőpontot, utóbbi meg ugyancsak a hét utolsó napján, az esti film után próbálja a Heti hetesből kiábrándult nézőket maga mellé állítani.

Persze sietnünk kell kijelenteni, hogy a fenti eredményeket és döntéseket szigorúan az AGB Nielsen mért adatai alapján hozta meg a csatorna, s ezeket gyakran kétségbe vonják, így meglehet, hogy fent nevezett műsorok valójában milliókat ültetnek le a képernyők elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MeoH #22
    1etertek en is, Galvolgyi evekota nagy szar, 1-2 poen van benne, amit kb. a elozetesben lelonek. Sztem a mennyiseg a minoseg rovasara ment... Kész átverés viszont jo cucc, amiota a Balazs vezeti. Bagi-Nacsat sajnalom sztem jo humoristak, csak a TV2 szivatja oket. IHM...no comment, eroltetett, fapoenok, amit eload 8 beoltozott, grimaszolo csavo. Sosem ertettem mit esznek az IHM musorokon. A zene-ipar parodia meg ment nekik, de TV musor nem jon be. 7i7est meg en szeretem, abban pl jo a Galvolgyi is, bar Kern nekem annyira nem hianyzik, neha eroltettek es humortalanok voltak az elkapott 10perces levelei, es faraszto volt, hogy o semmit sem ert..
  • Brett Shaw #21
    Nem tudom, de tényleg valami kiégett a Gálvölgyi show-ban. Mióta az RTL-en havonta jelentkezik már mosolyogni se nagyon lehet rajta. Anno a 90-es évek közepén (évente 2 adás volt) imádtam. Forgáccsal meg a többi vendég szinésszel (Körmendi János, Rátonyi Róbert stb.) színvonalas szórakoztatás volt.

    7i7-es: franc se tudja, sztem se lehet kiábrándulni belőle. Már kezdetektől fogva balos dumát nyomtak és aki akkor rühellte őket, az most is rühelli. Aki meg szereti az most is nézi. Szereplők jöttek-mentek, de az alapkoncepció változatlan. Talán annyi változott, hogy az utóbbi időben jóval kevesebbet politizálnak és többet anekdótáznak meg ugratják egymást.
  • NSC #20
    én csak azt sajnálom hogy Kern Andrist(gondolom én,ha átment a tv2-höz)már nem láthatjuk a heti-hetesben.sajnálom,mert én bírtam a poénjait meg az "elkapott" leveleit...kár.ez az xxl meg ezzel a színésznek nevezett fazonnal...pff...legalább jól adná elő a poénjait és nem a súgógépről olvasná.Nálam már az első 10 percben kicsapta a biztosítékot.KO
  • Narxis #19
    Jaja, én nem értem, hogy Gálvölgyi humorközpontja "égett ki" vagy azé aki írja neki a jeleneteket? Mert ez így iszonyú szar, pedig régen tényleg jó volt.
  • winnie #18
    én is ezt akartam írni, de aztán rájöttem, hogy hat éve nem láttam gálvölgy show-t, szóval lehet, hogy most már megint nagyon jó, de nem vagyok képben.
  • Gerbill #17
    Nem értem mit szeretnek még mindig annyian a Gálvölgyi Showban, szerintem rohadt erőltetett unalmas ezer éve lement reklámokat parodizálnak. Régebben vicces volt most ugyanolyan szar mint ez az XXL. A heti Hetes az meg mindig ugyan ilyen kommunista rabmadaras szar volt, de legalább jókat poénkodnak benne néhanapján.
  • carville #16
    Abszolút nem tudott érdekelni az XXL és most hogy megnéztem ezt a 7 és fél perces szösszenetet... Hát valóban a szánalmas a legjobb szó arra, hogy a szar nézettségükön viccelődnek, közben nagyképűen benyögik, hogy na most hirtelen ők lesznek az ászok.
  • PacaTriK #15
    2 percig birtam nézni az XXL-t, és annyira szánalmas próbálkozás, mint az irígy hónaljmirígy produkciói mostanság. kb 1-2 éve csak lefelé zuhan. Bagi-Nacsa páros jók voltak mindig is, de a TV2 rájuk erőlteti a szart.
  • torcipepe #14
    vannak akik utálják a Heti Hetest, de azok jobban képben vannak a műsorról, mint akik szeretik, gyakorlatilag ők a legnagyobb rajongók.
    a Szőkés műsornak már a reklámjától is borsódzik a hátam. vasárnap 17:30 a legideálisabb számomra, mert akkorra már tuti nem vagyok TV előtt.
  • GG #13
    Senorita Szöszi egy rakoás innen bár ki tudja folytatni az xxl szar vissza az IHMet :P