Szekeres Viktor

Itthon rekordot döntött a Doktor House

Ismét bebizonyosodott, hogy ami egy országos tévén siker, az egy kábelcsatornán is az - remek példa erre a Helyszínelők sorozat Miamiban játszódó leágazása, mely az RTL Klub és a Viasat 3 egyaránt egyik legnézettebb sorozata.

A Doktor House pedig, mint tudjuk a TV2 egyik zászlóshajója, az elmúlt hetekben csak egyszer nem nyerte el a csatorna legnézettebb sorozata címet. Egy ideje az AXN is ismételgeti a TV2-n leadott első két évados részeket, mégpedig általában kiugró sikerrel.


Ezekre a sikerekre a koronát az ünnepek alatt tartott House-maraton tette fel, mely az AXN ötéves történetének legjobb nézettségét hozta. Csütörtökön (október 23.) az AXN teljes napi részesedése a 18-49 éves korosztályban 3,6%-os volt, napközben pedig a House-maraton ideje alatt 5,5%-os SHR-t tudhatott magáénak az AXN, amellyel a Viasat 3 előtt legnézettebb kábeltelevízió volt a magyar piacon az adott idősávban, mindössze a három országos televízió előzte meg.

Pénteken még sikeresebb napja volt a csatornának, a teljes napi részesedés a 18-49 éves korosztályban felkúszott 4,8%-ra, míg napközben a maraton ideje alatt 7,6%-os SHR értéket mutathatott fel az AXN, amellyel nemcsak a kábeltelevíziók között teljesített kiemelkedően, de még az országosan fogható M1-et is lehagyta, sőt, némelyik epizód 10-12%-os SHR értéket is elért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berc00 #3
    ajj, AXN-t akarok
  • Etinger #2
    Ollálláááá.. House a lényeg :)