Szekeres Viktor

Jason Statham uralja a hazai mozis listát

Az első hétvégi teljesítménye alapján viszonylag jól nyitott idehaza a Jason Statham neve által fémjelzett Halálfutam és így utólag megítélve, még az is lehet, hogy az Intercom jól tette, hogy kimenekítette az október 16-i csütörtökről a Max Payne - Egyszemélyes háború című akciófilmet.

Bár stílusában meglehetősen különbözik a Halálfutam, a Max Payne - Egyszemélyes háború és a jövő héten bemutatásra kerülő Ananász expressz, de mégis mindhárom próbálkozás az akciódúsabb filmek táborát erősíti, így érthető, hogy nem egy héten, egymást gyengítve mutatják be őket.


A trióból először a Halálfutam debütált itthon, s a fővárosi hétvégi adatok alapján 11552-en fizették ki a mozijegy árát, ami ugyan nem egy egetverő nézőszám, de jobb, mint az ugyancsak Jason Statham-féle akciómozi, a War első hétvégi teljesítménye. Összehasonlításképp két hete, a Saszem című amerikai sikerfilm 13 ezer nézőt vonzott moziba az első budapesti hétvégén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • diablo1336 #6
    én a játékkal is játszottam és tök jó a feelingje. Többször nézős film. Egy ami számomra érthetetlen volt h értték utol őket a végén a zsaruk? hát miylen autokkal mentek már még ha közel 2 tonnássak lehettek felpécizve:D
  • otrosinka #5
    bizony egyet kell h értsek, 80-as évek feeling, marhajó a film és jók a gépek, de a föszereplő lányka sem rossz :)
  • Mister #4
    most néztem meg, nekem is bejött :)
  • Etinger #3
    Kár hogy a Bé butát is rövidíthet xDxD amúgy jó volt. :)
  • feamatar #2
    Death Race büntet. Nagyon jó lett, számomra kicsit 80as évek feeling volt, az akkori brutális b-moviekat juttatta eszembe.
  • bertino #1

    megéri moziban megnézni a Death Race-t
    de talán még többen nézték volna, ha amerikai premierrel egy időben kerül vetítővászonra.