Szekeres Viktor

Menekülnek a celebek az RTL valóságshowjából

A Celeb vagyok, ments ki innen! nagy sikert aratott, s az RTL Klub nem is késlekedett, azonnal felkért 10 újabb sztárt, hogy szünet nélkül kövesse az első kontingenst, hogy a nézők kényük-kedvük szerint kínozhassák őket.

Ahogy az a műsor formátumában elő van írva, miközben a nézők döntenek arról, hogy melyik híresség végezze el az adott napi feladatot, úgy a közönség határoz arról is, hogy ki menjen haza.


A nagy kérdés persze az, hogy előbb a szimpatikus játékosokat szabadítják meg a szenvedéseiktől (ilyenkor a nézők jó szíve dominál) vagy éppen a legidegesítőbb alakokat. Egy biztos, először Szabó Patrícia hagyta ott a tábort, majd őt követte a két sportoló, Czene Attila és Bárdosi Sándor, Mark, s végül Soma távozott, így csak öten maradtak, a legjobbak.

Ők döntik el maguk között, hogy ki lesz a győztes, a dzsungel királya, mely címre információink szerint legnagyobb esélye Gáspár Győzőnek és Benkő Dánielnek van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #37
    Az intelligensebb rétegnek mely szegmensét képviselte Benkő, mikor egy száll faszban szaladgált fel-alá?:)
  • DjDano #36
    Nem akartam nézni ezt a műsort, de aztán csak leragadtam a tv előtt :) Szerintem könnyed kikapcsolódásnak elmegy. Való igaz Győzike erősen rontott a színvonalon, Bárdosi tipikus izomagyú bunkó volt, ugyanakkor Falusi és Benkő és Soma azért képviselte az intelligensebb réteget :) A többi szereplő meg átlagos.
  • gabeone #35
    A pszichológia bonyolult téma. Bármi lehetséges, de mivan akkor, ha még sem szorult csőbe a fejem és ha tényleg csak odakapcsoltam a műsorra? (Szándékosan történt, nem véletlenül de alkalmi odakapcsolás volt.) Hm, ez egy olyan lehetőség ami eszedbe sem jutott volna? Ha így van, akkor olyan okos nem lehetsz, hogy pszichológiával kellene foglalkoznod.
  • neoG #34
    szőlő, karó,búza.ezek sem voltak mindíg magyar szavak.100 év múlva a celeb szót is megtalálod a magyar szótárakban:)
  • berc00 #33
    győzinek mostmár tényleg nagy esélye van :p
  • winnie #32
    "Esetleg ha a saját világodon túl látnál megértenéd mi miért történik a médiában."

    nagy igazság, sokaknak sajnos csőbe szorult a fejük - a gáz, hogy úgy kanyarodik az a fránya cső, hogy ezt nem is veszik észre. de azért mindig mosolyogtató azon kommentelők tudálékossága, akik azt hiszik, hogy ők nagyon értik a dörgést, ami a magyar médiában folyik. (számomra utóbbi például totális rejtély)

    én még mindig azon mosolyogok, hogy a műsorkészítés, a műsorösszeállítás az egyik legnehezebb mesterség, hiszen nehéz kitalálni, hogy mi kell a közönségnek - épp ezért jó az efféle szavazósdi, mert akkor nem kell tökölni a szerkesztéssel, hadd döntsön a néző, hogy mi kell neki, annál kevesebb a meló, a pénz meg ugyanannyi. (amerikában király lehet, hogy olykor 50-60 millió családtag szavaz, itthon más a nagyságrend, de ha egy műsornak a nézői irányítés a lényege, nem értem, hogy mi csodálkoznivaló van azon, hogy az emberek egy része szavaz. valaki azért, mert befolyásolhat (a politikában is átvették ezt a módszert mostanság), más meg azért, mert nyerhet.
  • npityusk #31
    gyözi megy szóval ennyit a teóriáról
  • CaptainRumi #30
    nem tetszik? ne nézzed !
  • CaptainRumi #29
    " Vasárnap láttam belőle egy részletet."
    pfff
    amit én ennyire fikázok arra oda sem kapcsolok..
    nem hiszem, hogy te merő véletlenből láttál részletet belőle.
  • MrBlowfish #28
    "Szerinted ki az az elvetemültagyú, aki szavaz? Családtag, ismerős, bennfentes." Attól, hogy te nem szereted a tökfőzeléket, még lehet 1 millió ember kedvenc étele.

    "Győzike hatalmas megszólalásai, kötéltánca utáni magyarázatai, benkős esti kirohanásával egyértelműen show jellegűek." A Czene is mekkora show-kat vágott le. Biztos sokat dolgoztak az írók a scripten.

    "Mindegy a nézettség, mert ha nem nézné senki, akkor is az egyik legnézettebb műsornak állítanák be." Neked mind1 a reklámozóknak, producereknek, szereplőknek, csatornánakviszont nem mert ezek alapján hoznak döntéseket, ami érint más műsorokat is, így közvetve téged is (hacsak nem nézel egyáltalán tévét, de akkor meg ne is foglalkozz vele). A hirdetőknek meg nem kamuzhatnak, mert ha kiderülne be is zárhatnák a bazárt.

    Esetleg ha a saját világodon túl látnál megértenéd mi miért történik a médiában.