Szekeres Viktor

Novemberben jön az új Sherlock Holmes-film

Ki hitte volna annak idején, amikor A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső moziba került, hogy Guy Ritchie valaha Sherlock Holmes-filmet fog készíteni? És ki gondolta, hogy Ritchie egy Hullámhegy után még vissza fog térni Hollywood kegyeltjei közé?

Arról a Sherlock Holmes-ról van szó, mely minden bizonnyal visszafogottabb lesz, mint az átlag Ritchie-film, de éppen ezért is várják a rajongók a Robert Downey Jr., Jude Law és Rachel McAdams főszereplésével készülő produkciót, melyet jelenleg is forgatnak, mint arról az általunk is közölt képek tanúskodnak.


A készítő stúdió, a Warner Bros. nem is késlekedett, ki is tűzte a premier dátumát, s mivel úgy vélték, hogy a nyár eléggé túlterhelt (ekkor mutatja be a stúdió a Harry Potter 6-ot, a Terminátor 4-et, a Robert Rodriguez-féle Shorts-ot és a The Orphans című horrort, sőt, talán a Ninja Assassint is), így arra a döntésre jutottak, hogy jövőre, 2009-ben, november 20-n kerül moziba a film, mégpedig a Planet 51 című Sony-animációs film ellenfeleként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • valamit #3
    Kiváncsi leszek rá. Nekem ez a tévéfilm SH-k általában túl sterilek, finomkodóak. Pedig könyvben sokkal vagányabb az egész szvsz.
  • winnie #2
    még idén leforgatják és már év elején kész lesz, nyilván, de a filmeket nem szokták azonnal moziba küldeni, gondosan ki kell találni, hogy mi legyen a premierdátum, hogy milyen konkurencia ellen kerüljön moziba.

    egy SH-féle nagy durranásnak szánt cucc, decembertől márciusig és szeptember-októberben nem kerülhet moziba, így marad a nyár és a november. úgy tűnik novemberben jobban elfér, mint nyáron - akkor eddig családi filmek, animációk vannak, a faterok motoron 2, meg a ridley scott-féle robin hood-film, amit például még el sem kezdtek forgatni.
  • Talley #1
    Két kérdés:
    1. a kép hogy tanúskodik a munkálatokról?
    2. mi tart ennyi ideig, hogy csak jövő nyárra készülne el a film? ez nem csak egy kosztümös film? vagy lesznek benne űrlények és így kellenek a spec. effektek?