Szekeres Viktor

A Mentalista tovább folytatja

Minden évadban akadnak kiemelkedő nézettségű sorozatok és olyanok, melyekről a közönség tudomást sem hajlandó venni. Utóbbiból idén is bőven volt, előbbiből azonban egyelőre csak egyetlen egy. De messze még az évad vége.

Az amerikai CBS csatorna The Mentalist című krimisorozata olyannyira bejött a nézőknek, hogy azok kiszolgálása érdekében az adó úgy döntött, hogy az első nekifutásra kért 13 részhez májusig még újabb 9 forgatására kéri a készítőket, akiknek Bruno Heller, a Róma című HBO-sorozat kiagyalója a vezetőjük.


A meglehetősen fura stílusú főhőssel (korábban látnokként szélhámoskodott, azóta viszont jó intuíciós és megfigyelő készségével a rendőrség nyomozását segíti) rendelkező sorozat hetenként 15-16 millió nézőt ültet le a képernyők elé, s ezzel olyan nagyágyúkat előz meg, mint például a Miami helyszínelők vagy a Doktor House.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    nem igazán. a psych-ban egy magánnyomozó hazudja magát látnoknak és mindenféle komédiázás segítségével segít megfigyelőképességével a rendőrségnek. a mentalistban egy kvázi rendőr segíti nem feltétlenül megfigyeléseivel a rendőrséget (semmi átverés vagy látnoknak tettetés), de inkább saját szakállára nyomoz a cseppet sem komikus ügyekben.
  • Tabitha #4
    Igen, olyan mint a Psych, de szerintem sokkal jobb. A psych elég bugyutára sikeredett néha.
  • Narxis #3
    De, teljesen.
  • MiZo81 #2
    Az alapszitu szinte ugyanaz, mint a Psych: Dilis detektívekben, nem?
  • bmw #1
    Jo is a sorozat.:)