Szekeres Viktor

Szolid siker a Kéjutazás 2

Az elmúlt években egyre gyakrabban tűnnek fel a DVD-tékákban olyan filmek folytatásai, melyek annak idején sikert arattak a moziban - még gyakrabban találhatunk olyan próbálkozásokra, melyeknek már az első része sem érdekelt sokakat.

A 2001-es Joy Ride, vagyis a Kéjutazás bár olcsó film volt, nem robbantott bankot, ellenben DVD-n már jól fogyott. A fiatal triót követő arctalan kamionos sztori nem folytatódott egészen 2008-ig, akkor is megváltozott szereplőgárdával (Leelee Sobieski, Paul Walker és Steve Zahn helyett mindössze Nicky Aycox-szal kell beérnünk) az Országút fantomja című DVD-s folytatás rendezőjének új filmjében, a Joy Ride: Dead Ahead-ben.

A DVD-n nemsokára nálunk is megjelenő folytatásfilm Amerikában a 13. helyen debütált a DVD-kölcsönzések alapján összeállított toplistán, ami egy moziba nem küldött filmtől jó teljesítménynek számít. A múlt heti amerikai DVD-s toplista egyébként is tele van csak DVD-re kidobott 2. részekkel, a Skorpiókirály 2-vel, a Harc mestere 2-vel, a Los Angeles-i tündérmese 2-vel és a Mezsgye 2-vel - és DVD-s filmek folytatásával, mint a Dög 2 és Pihenő a pokolban 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PokerFace #1
    Ezeket a DVDs listákat hol lehet megnézni?