Szekeres Viktor

Sorozat az új Rózsaszín Párducból

Miközben sokan azon keseregnek, hogy milyen pocsék filmet sikerült összehoznia Steve Martinéknak a klasszikus rajzfilmsorozatból, pár hónap múlva itt a második rész, sőt jövő ilyenkor már a tévében is nézhető lesz az új generáció.

Szerencsére az élőszereplős mozit követően a Rózsaszín párduc ismét animálódni fog és a Cartoon Network-ön fog feltűnni 26 részben, vagyis sorozat egy teljes fél éven át fogja kiszolgálni a macskaféle rajongóit.


Persze a trendeknek megfelelően a Rózsaszín párduc is némi kozmetikázáson megy majd keresztül és más animációs sorozatok oly sikeres fiatalítási kísérletei nyomán, a főhős tinikorszakának kalandjairól fog tudósítani az új sorozat Pink Panther & Pals címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barnie1990 #6
    Nekem kifejezetten tetszett a 2006-os remake. :)
  • Polemius #5
    Silenzio: Mégid, mire számítottál Szekeres Viktortól?
  • wolruf #4
    Szerintem pedig jó volt a ,,feldolgozás'', mármint a Steve Martinos változat is. Ízlések és pofonok.
  • Silenzio #3
    Kedves SG illenék tudni, csesszétek meg, hogy a film nem a rajzfilmsorozat alapján készült, hanem az 1964-től 1982-ig futó mozifilm-széria alapján, amelyben a világ egyik legjobb komikus színésze, Peter Sellers volt Clouseau felügyelő. A 2006-os film már kábé a 7-8. mozifilm a témában... Ezek alapján kezdték el gyártani a '60-as, '70-es években a rajzfilmeket. Hát nem volt gyerekszobátok? Az eszem megáll...
  • Etinger #2
    Képregényt olvasom inkább.
  • hunator #1
    Nagy ötlet......