Ötvös Tibor

Zöld utat kapott a Tőzsdecápák 2

Zöld utat kapott a gazdasági válság miatt nagyon is aktuális Tőzsdecápák folytatása, melyben azonban - a jelenlegi állás szerint - egyetlen korábbi szereplő sem tér vissza.

A Fox azonban bízik benne, hogy végül sikerül leszerződtetni Michael Douglast, aki hivatalosan még nem erősítette meg szereplését. Mindenesetre a stúdió gőzerővel dolgozik a folytatáson, melynek forgatókönyvét Allan Loeb készíti.A hivatalos történet szerint Gordon Gekko letöltötte megérdemelt büntetését és a börtönből szabadulván egy olyan tőzsdevilágba tér vissza, mely sokkal könyörtelenebb, mint aminek egykoron a királya volt. Oliver Stone visszatérése fel sem merült, az első részt ledirigáló rendezőt állítólag meg sem keresték az ötlettel.

Visszatér viszont Edward R. Pressman, aki az eredeti Tőzsdecápák producere is volt és most is ezt a szerepkört tölti be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zocsi #6
  Megnyugodhatsz, nem fog összeomlani a tőzsde!
 • Z #5
  Annyit változott a tőzsde azóta, hogy simán jó lehet a folytatás. Viszont lehet, hogy egy-két éven belül összeomlik a tőzsde, s akkor még nagyobb reformokat kell végrehajtani rajta, vagy totálisan újjá kell építeni...aztán meg jöhet a harmadik rész. :D
 • Chocho #4
  Nevetséges az egész. Mint az Elemi ösztön 2... Azt is adta nemrég a retekklubb, megnéztem, s az egyik legrosszabb film volt, amit valaha láttam... Pedig az első nagy kedvencem.
 • Zocsi #3
  Tőzsdebarmok
 • Herczi #2
  Szinte semmi köze az első részhez, akkor miért ez a címe? Legyen Tőzsde majmok, vagy valmi más.
 • dzsagon #1
  eszement barmok