Szekeres Viktor

Döbbenetes bukás a Bár 2.0

A Viasat 3 minden bizonnyal nagyon sokat várt az első hazai napi valóságshow felélesztésétől, a Bár 2.0-tól, azonban a reality nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és nem hogy nézettségnövekedést, de inkább nézettségcsökkenést produkált.

Ennek egyik első csalhatatlan jele volt, hogy a gyenge közönségarányt hozó műsor már első heteiben is generálta (vagyis érdeklődés híján csak próbálta generálni) a bulvárbotrányokat, de az igazi bizonyítékot maga a csatorna szolgáltatta, amikor is október 6-tól a kiemelt 20:00-ás időpontról este tizenegy utánra száműzte a Bár 2.0-t.


A lépés természetesen újabb nézettségcsökkenéssel járt, így, a múlt heti statisztikákat böngészve kitűnik, hogy a valóságshow egyes adásait csak 45-48 ezren látták, azonban azt pozitívumként könyvelhette el a csatorna, hogy a gyenge 1-2% közönségarány felkúszott 3% fölé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #28
    lime a sex on the beach-be? Gianni, mi van veled? :D
    Egyébként jo fonok, de ne o keverje a koktélomat :)
  • Larvin #27
    A műsor alapötlete jó, Majka és Gianni jók.

    Nálam ott bukott a műsor, hogy a szereplők írtó unszimpatikusak. Műmájer, képmutató bagázs. Díszribancok, meg pénzéhes selyemfiúk gyülekezete. Már a becenevük is unszimpatikus: Baba, Duda, Escobar
    A Tomi még elmegy, mert rajta látszik, hogy vendéglátózni akar, talán ő az egyetlen kivétel.

    Komolyan őket akarjuk látni a közeljövőben, mint celebeket?
    A vv szereplői így is szellemként kísértenek. Nem Majkáról beszélek, szerintem ő letett valamit az asztalra. Ahogy beeszi őket a fene a bárba, mintha csak arra jártak volna. Szánalom!
    Hogy ezek mennyire tepernek azért, hogy a képernyőre kerüljenek!
    Ebbe a műsorba tényleg túl sok kétszínű erkölcsi nulla került be egyszerre. Ha valakin el kell verni a port a műsor bukásáért, akkor javaslom, hogy a szereplőválogatókon tegyék ezt!
    Sajnálom a műsor többi készítőjét, mert jó munkát végeznek.

    Van egy műsor ami csupa derűt sugároz, és optimizmust, tehetséget, és inteligenciát. Mindíg felvidít (Beugró). Hát ez a műsor annak éppen az ellentéte. Annyi emberi rákfenét, erkölcsi visszásságot, bunkóságot, kétszínűséget, a szereplők saját önbecsülésük teljes hiányát látom benne, hogy kész letargia fog el este, ha belenézek.
    Mielőtt valaki ellát azzal a jótanáccsal, hogy: "akkor ne nézd!"
    Nem is fogom, de előtte szerettem volna leírni a véleményem.
  • smaszi #26
    Hát emberek, ez most tényleg ilyen komoly probléma??? Akit nem érdekel, az miért olvassa el egyáltalán a róla szóló híreket??? Ha nem érdekel, nem nézed/nem olvasol róla... (most azért egy kicsit ellent is mondok magamnak, mert engem érdekelt, addíg, amíg le nem szedtem FTP-ről az első részt és meg nem néztem azt..na ott bukott az egész...műmájerek, r'bancok és még sorolhatnám...)
    Ezt a cikket/hozzászólásokat is csak azért olvastam el, h. lássam nem én vagyok egyedül a problémámmal: XAR a műsor a tévében (kivételek mindíg akadnak, de nagyon kell keresni)!!!
  • Rosco #25
    Mi, van ilyen műsor?
  • Monoton #24
    100%-ban egyetértek veled
  • Hoz_Hun #22
    Mi ez a mizéria a TV-nézés, nem nézése között? Mióta észfelmérő a nézése, nem nézése? Különbözőek vagyunk, van akit nem érdekel a TV, van akit a könyvek nem érdekelnek, van akit a számgépezés hagy hidegen. Ennek semmi köze ahhoz, hogy "Végre egy értelmes ember aki nem néz Tv-t...". Amúgy vannak olyan csatornák mint pl Discovery, National Geographic, Spectrum. Ezeken kifejezetten érdekes és informatív adások mennek. Könyvekben is van ponyva meg tudományos és sorolhatnánk.
    Szerintem az a csőlátás, ha egy kalap alá veszitek a TV nézőket. Ez miféle kategória? Van aki csak a híradót nézi meg, akkor ő most TV-néző vagy sem? Ha igen akkor most hülyébb mint aki híradót sem néz?
  • immovable #21
    ja. nem néz tévét, de lehet van élete, és nem másokat akar bámulni a dobozban. vagy olvas, mert 10x jobb kikapcsolódást nyújt számára. ó, csőlátás...
  • Falatka2003 #20
    Ja, nem néz tévét, de lehet, hogy felesége van és gyereke, sokat dolgozik, nincs ideje időpontra tv elé ülni szar szinkronnal, reklámokkal agyonvágottan nézni a jobb filemket/sorozatokat, inkább amikor ráér, lepihen 40/90/120 percre és kényelmesen, kettesben végignéz egy filmet/sorozatot (urambocsá, gyönyörű HD képpel, 5.1-ben felirattal...). ó, csőlátás...
  • winnie #19
    ja. nem néz tévét, de lehet, hogy otthon bombát készít, miközben pedofil képekre alszik el és szabadidejében katanával vág a hasfalára különböző óegyiptomi szimbólumokat, mert szereti a vér látványát. a lényeg, hogy a tévé nem nézése teszi értelmessé. ó, csőlátás...
  • Zoliz #18
    Ez a mai műsor, nemcsoda ha bukott:

    Bár 2.0
    "A munka meg a romantika
    Duda rövid magányát Zsófi és a munkahelyi párkapcsolatok témája oldotta fel. A békés disputa alatt a játékosok érveket ütköztettek."

    Erre azt mondhatja egy értelmes ember, hogy ehhez képest Győzike legalább hitelesen idióta. Most én vagyok okos, vagy a többiek is okosodnak, hogy nem nézik ezt a xart?