Szekeres Viktor

Kódolatlan lesz az HBO

Az egyre jobban terjeszkedő, prémiumcsatornákat kínáló óriáscég idehaza már 5 (és fél) csatornát kínál magyar nyelven, melyek műsorából minden bizonnyal jópáran megtalálhatják az őket éppen érdeklő filmet.

Az HBO akciójának keretén belül pedig 2008. október 11-én bárki belekóstolhat a teljes HBO MaxPak csomag kínálatába (HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2), amely idén az HBO HD csatornával egészült ki. Szombaton tehát 24 órán keresztül azok is élvezhetik a fenti 5 csatorna, illetve az HBO csatorna programját nagy felbontásban kínáló HBO HD műsorát, akik nem előfizetői a mozicsatornáknak, hiszen ekkor kódolatlan lesz a műsor.

A filmválasztékból szemezgetve, a mostani kódolatlan napon a következőkből lehet válogatni (a teljesség igénye nélkül): Góóól 2., Poseidon, Zene és szöveg, Hollywoodland, 8mm, Fedőneve: Donnie Brasco, Ház a tónál, Sörcsata, A tíz csapás, Acélbakancs és A csöves és a csodalány. Sőt, a mazochisták, a fura koncepciónak köszönhetően, mindenféle előtudás nélkül belekóstolhatnak például a Hármastársak című sorozat 24. részébe, amely a 2. évad záróepizódja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #12
    az egy dolog, de ugye régen azért is jó volt, még előfizetve a csatornára, mert onnan szereztük be a jó filmeket (videó, és felvettük:) )

    most meg ha az ember meg ezresért megveszi a fullextrás dvd-t.
    hbo hd-nek lenne értelme esetleg, de itthon ez még kiforratlan
  • DjDano #11
    Régebben jó volt a kódolatlan HBO, de most már melyik az a film amit a netről leszedve nem látott az ember? :D
  • Proart #10
    Nálam a két Cinemaxon hetek óta kódolatlan napok vannak. :)
  • geristar #9
    Én sem találtam még 1 kódolatlan hétvégén sem, 1 normális műsort sem(na ez jó mondat lett)
  • ntom #8
    na nee, a profit miatt jött volna be az országba a cég annak idején? kizárt! :)
  • RelakSfromhome #7
    Nem tudom, de én folyton a kódolatlan hétvégéken nem találtam semmi érdekeset az HBO-n. Amíg koleszos voltam, ott volt a csatorna, és néztük eleget
  • Gymi #6
    Volt már ilyen korábban, amire nagyon készültem is.

    Lehet, hogy bennem van a hiba de akkor az egész napi műsorban nem találtam a végén egy picinyke műsort sem, ami érdekelt volna.

    Amerikai filmekből az is sok, ami a TV2-n és az RTL Klubbon lemegy.
  • trogi #5
    Tudom, hogy fordítva ülök a lovon, illetve egy megyek szembe a forgalommal, de a HBO nem olyan jó, mint ahogy hiteti magáról. Pár film van egy héten, ami nézhető. A kódolatlan hétvégék (lám, már ez is csökkent 50%-kal) pedig beetetések, mivel akkor véletlenül húzófilmeket adnak. Aztán sok mókus beugrik, s később csak bután néz.

    A többi szatelitcégéről nem tudok nyilatkozni, bár az furcsa, hogy ennyi csatornányi jó film lenne... Szerintem inkább csak a profit miatt csinálták.
  • Munemori #4
    Én csak azt nem értem, hogy miért csak 1 nap. Régebben mintha ilyenkor egy egész hétvégén lett volna kódolatlan.
  • bippo #3
    Ha nem olvastam volna már máshol, a cím becsapott volna. Gondolom nem véletlen soha a kétértelmű címadás.