Szekeres Viktor

A Beugró az élen

Október elsején startolt el a magyar Comedy Central, mely az Egyesült Államok legnépszerűbb, humoros tematikájú csatornájának számít. A honosított "tartalommal" bíró adó úgy véli, hogy kiemelkedő nézettséggel hálálták meg a nézők a sok új sorozatot.

A csatorna sajtóközleménye szerint a Comedy Central "hódít" Magyarországon, ezt azzal támasztják alá, hogy az elsődlegesen a 18-39 éves korosztályt megcélzó, nemsokára majd' 1,5 millió háztartásban fogható csatorna a start első hetében közel 1 millió ember kíváncsiságát keltette fel az AGB adatai szerint.


A napokon a VH1 Europe-pal fele-fele arányban osztozó CC programjai iránt leginkább a budapesti férfiak érdeklődtek, mégpedig a 25-49 éves korosztályban, ezen belül is a legmagasabb vásárlóerővel rendelkező vállalkozók/vezetők.

A legsikeresebb, legközkedveltebb műsorok listáját pedig a Beugró vezette, majd a további sorrend: A nevem Earl, Így jártam anyátokkal, South park, Family Guy, Banánhéj.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RedRiot #9
    Engem a gutaütés kerülgetett, mikor a kedvenc zenecsatornám (ebből is látszik hogy vén vagyok :) helyén valami botrányosan gyenge Bagi-Nacsa ismétlés fogadott. Felőlem áttehetik a VH1 Classicra is, de ez így nemnagyon jó.
  • winnie #8
    miért az ismétléseket említed, miért nem a nem kevés vadonatúj, eddig itthonról hiányolt sorozatokat: family guy, earl, how i met és persze a legalapabb, az arrested development.
  • keke15 #7
    Remélem nem marad végleges hogy a Vh1 helyén marad. Pont a 3 zenecsatorna közül az egyikre kell rá tenni. Én szeretném nézni délután és este is a Vh1-et. A Comedy Central meg lehet hogy USA-ba jó de itt... Beugró megy Mtv-n, South Park megy 2 másik csatornán, Banánhéj ismétlés. Tudom még csak most indult a csatorna, lesz jobb is, de ne a Vh1 helyén.
  • akyyy #6
    nálunk a legdrágább csomagba van benne a CC. De nem fizetünk elé rá, mert ott már csak zömmel külföldi adók vannak, meg romantika-1;2;3 és társai, amit sose nézünk.

    bezzeg sportcsatornák az összes benne van a második csomagba
  • bmw #5
    Es ez a csatorna minden kabel tv-n lehet fogni? Gondolom utana kene nezni.:)))
  • trogi #4
    Félek, hogy előbb-utóbb leveszik az m1 műsoráról a Beugrót, s csak a KámediSzentrálon marad... :-( (Nincs és nem is akarok tányéros/kábeles tévét.)
  • berc00 #3
    és nálunk nincs CC,,, ?(
  • Szkifi #2
    Én mostanában a TV-zési időm kb felét a CC-n töltöm, mert jó. Van pár idétlen műsor, amit nem bírok nézni (Magyarok az űrben, Susogó macik), de a Beugrő, Earl, How I met... , és a műsorok közötti Dan Clack bejátszások engem megvettek. (utóbbine lehet szakadni!)
  • bippo #1
    Hát igen. Beugró nagyon jó. Gratulálok tv2