Szekeres Viktor

Kis falu nagy szarban

Október a magyar filmek hónapja, hiszen 2-án a Nyomozó került bemutatásra, 16-án a Para következik, 30-án a Jóska menni Amerika, sőt, még november első hetére is jutott egy hazai premier, Márió, a varázsló címmel. A kimaradó 16-i héten pedig érkezik a Mázli - Kis falu, nagy szarban.

Klikk ide! Ez utóbbit, a Mázlit, Keményffy Tamás első nagyjátékfilmjét a Hungaricom mutatja be október közepén. A főszerepben Lukáts Andor és Lázár Kati lesz látható, és konkurenciaként olyan amerikai vetélytársakkal kell megküzdenie, mint az Ananász expressz, a Tekerd vissza, haver vagy a High School Musical 3.

A Mázli Ógyarmaton, a határszéli kis faluban játszódik, ahol nincs se munka, se pénz, se remény. S mivel Isten nem hajlandó segíteni, így a lakosok számára csak a csodavárás marad hátra - vagy pedig egy bűntény, mely során hőseink megfúrják az osztrák AMV olajvezetékét, amely a temetőjük alatt vezet el.

Csakhogy közel sem eszik ilyen forrón a kását, ugyanis hiába a hirtelen jött nagy gazdagság, a rendőrség is nyomozni kezd az ügyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #5
    gondolom ez olyna ami a másikba egy csávó a kakassal csinálta!
  • Aldo Moro #4
    A sztori jónak hangzik, kiváncsi vagyok mit hoztak ki belőle.
  • CaptainRumi #3
    Nem értem miért kell idehaza ennyit várni a Pineapple express-re...
    Winnie esetleg??
  • GG #2
    A plakát elég trére sikerült valami amatör photoshops csinálhatta vagy olcsó szar kellett az olcsó szarhoz :P
  • Mister #1
    láttam a bemutatóját moziban.
    az ég oltalmazzon az ilyen szaroktól.