Szekeres Viktor

Rekordot döntött a Star Wars: Clone Wars

A mozifilm után sokan már farkast kiáltottak, s sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha az animációs sorozatot felvezető film jobban sikerült volna - a Clone Wars még így is a Cartoon Network legnézettebb sorozatpremierje lett.

Az első 20 perces epizódot ugyanis majdnem 4 millióan kísérték figyelemmel, de még impresszívebb a szám, ha azt nézzük, hogy a 2-11 éves, a 6-11 éves, a 9-14 éves és a 12-17 éves gyerekek között is győzedelmeskedett a sorozat nyitánya, ha a gyerekcsatornák teljesítményét vizsgáljuk meg.


Sőt, a Star Wars: A klónok háborúja magyar címre hallgató film sorozatos folytatása még arra is esélyes, hogy a jelenleg műsoron lévő rajzolt sorozatok között a legjobb ötbe bejusson. 2008-ban a legnézettebbek a műfajban a Family Guy, a Simpson család, az American Dad, a King of The Hill és a Spongyabob voltak, s a fenti nézőszámmal a Clone Wars a South Parkot előzte meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DarkEvilPiccolo #6
    Nekem az első részben Yoda mester "személyisége" tetszett. Teljesen olyan mint amit anno megismerhettünk a Birodalom Visszavágban. Kissé bugyuta bohókás stb, viszont hatalmas bölcsességeket is mondd. Az új trilógiában ez a személyisége teljesen elveszett, mert csak a full halálkomoly Jedi mestert játszotta.
  • xido #5
    Én is csak jókat tudok mondani a 22 perces CW epizódokról...komolyabb,mint amire számítottam,könnyed,de mégse lett ovis színvonal,szinte visszacseng az előző sorozat hangulata:)
  • DarkEvilPiccolo #4
    Nézd anglul és akkor nem "szkájsrcác" hanem "skyguy".
  • Chocho #3
    A szkájsrác szó hallatán kiráz a hideg.
  • DarkEvilPiccolo #2
    Jah, amúgy nem "Star Wars Clone Wars-t" kellett volna címnek írni, hanem "Star Wars !!!THE!!! Clone Wars-t", ugyanis a kettő két külön fogalom. A THE nélküli az ugyebár a rajzfilm.
  • DarkEvilPiccolo #1
    Végre nem egy bukásos hír. :D Amúgy iszonyatosan jó a TWC. Nekem már a pilot is tetszett, és a sorozat 1. és 2. részei talán még jobban bejönnek. 100 részes lesz, remélem nem fullad unalomba a dolog.